Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЩо носити цього літа. 10 трендів для зручних і стильних образів

Що носити цього літа. 10 трендів для зручних і стильних образів — Тренд на Wonderzine

Фрукти, 60-ті й ніжно-рожевий

Літній сезон може здатися не найбільш вдалим часом, аби експериментувати зі стилем. Коли температура досягає вищої позначки, ми думаємо тільки про комфорт. Минулого року перед дизайнерами постав виклик не тільки представити функціональні тренди, а й повернути клієнтам бажання слідкувати за актуальними силуетами та принтами після тривалого часу вдома. Зрештою, будинки моди запропонували дійсно цікаві тенденції, які можна вписати до гардероба в спеку, а деякі з них можна відтворити самостійно.

Розповідаємо, які тренди ми побачимо цього літа.

Текст: Настя Матрунич

Фруктовий принт

Здається, цього сезону найбажаніші смаколики літа, як-от: солодка полуниця і соковитий кавун – з’являться не тільки на столах, а й як принти на одязі. Навіть базові біла або чорна футболка будуть мати цікавіший вигляд, якщо до них додати зображення бананів або черешні. Парою пінів із фруктами можна також прикрасити джинсову куртку, яка знадобиться для вечірніх образів.

РЕЧІ: Topshop, HVN, Zara

Рожевий бабл гам

Наївний ніжно-рожевий колір, як у жувальної гумки, додасть літнім образам ніжності й легкості, але також матиме стильний вигляд у поєднанні з чорним одягом, джинсовою тканиною або шкіряними речами.

РЕЧІ: Zara, Matteau, Givenchy

Кроп-топи

Яскраві або базові, з принтом або з відкритими плечима, спортивні або об’ємні – кроп-топи плавно перейшли в категорію звичних речей, які знадобляться в період літньої спеки. Носити їх можна зі спортивками або ж із шортами-бермудами. І не забудьте про улюблену пару окулярів.

РЕЧІ: Bershka, Savannah Morrow The Label, 91Lab

Рукава-ліхтарики

Цей тренд зручний тим, що інтегрується як на сукні, так і на блузи. Для офісного образу можна обрати сорочку з «ліхтариками» й доповнити її штанами, масивною сумкою й босоніжками або кедами. Для зустрічі з друзями або побачення сукню можна поєднати з мюлями, які також залишаються актуальними цього літа.

РЕЧІ: Marianna Senchina, Topshop, Faithfull The Brand

Більше принтів

Саме час надихатися модою 60-х і 70-х. Улітку дизайнери пропонують загадати про геометричні принти та психоделічні малюнки, які змушують розглядати річ довше. Для завершення образу ретро-об’єкт можна доповнити сміливими елементами, наприклад яскравим взуттям на платформі, або ж збалансувати базовим одягом.

РЕЧІ: Gucci, Saint Laurent, Paco Rabanne

Кроше

Цей тренд перейшов до нас із 2020 року, коли на карантині люди почали освоювати різні техніки плетіння. Поки ми потроху повертаємося до звичних часів, кроше досі залишається популярне: тренд обігрують у майках, сукнях і навіть купальниках.

РЕЧІ: Zara, Missoni, Ulla Johnson

Сукні з вирізом

Модні експертки та блогерки обирають довгі сукні з принтом, які мають квадратний або V-образний виріз. Для натхнення можна почитати про естетику котеджкору. Романтичний образ поєднують із плетеними сумками й сандаліями або взуттям із масивною підошвою для контрасту.

РЕЧІ: Sleeper, De La Vali, Zara

Tie dye

Здається, цього сезону бренди застосували цю техніку на всьому: tie dye прикрашає футболки, світшоти, крокси, жилети, спідниці, головні убори й купальники. За бажанням можна подивитися навчальні відео та спробувати техніку вдома.

РЕЧІ: Stradivarius, Alberta Ferretti, Re/done

Панами

Як бейсболки, панами захищають від сонця й водночас мають стильний вигляд. Цього сезону дизайнери пропонують як варіанти в базових кольорах, так і цікавіші зі шнурком, ширшими полями або з джинсової тканини.

РЕЧІ: Ruslan Baginskiy, Mango, Ksenia Schnaider

Яскраві прикраси

Цей тренд був очікуваний через хвилю популярності саморобних прикрас. Бренди прикрашають свої аксесуари перлинами, бусинами зі смайликами та квітками, які слугуватимуть яскравим акцентом у літніх образах.

ПРИКРАСИ: Timeless Pearly, Bea Bongiasca

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.