Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЗ чим носити рибальські сандалі. 5 комфортних образів

З чим носити рибальські сандалі. 5 комфортних образів
 — Тренд на Wonderzine

З шортами, сукнею чи костюмом

Цього сезону сандалі рибалок, або як їх ще називають сандалі «діда», перекочували з чоловічих полиць у гардероби наймодніших блогерів і інфлюенсерок.

Їх можна носити з літніми лляними костюмами або сукнями, створюючи розслаблені міські образи, а також поєднувати із класичними костюмами в чоловічому стилі, спідницями, сукнями та шортами до коліна. Сандалі рибалок можна знайти як у люкс-брендів The Row, Marni, Paraboot, так і більш доступні – у Zara чи Rombaut.

Із шортами й сорочкою

Льняні шорти й сорочки – чи не найзручніший одяг для літньої спеки. Сміливо одягайте рибальські сандалі з таким комплектом, який може бути як однотонним, так і різноколірним. Образ можна доповнити трендовими браслетами в етностилі.

Речі: сорочка H&M 820 грн, сандалі Officine Creative 380 Є, шорти Zara 999 грн

З романтичною сукнею

Романтичну сукню можна знайти як у вінтажному магазині, так і в колекціях більшості брендів. Рибальські сандалі допоможуть урівноважити надмірну романтику в цьому образі, а плетена сумка додасть легкості та невимушеності.

Речі: Сукня Mango 2 299, Сандалі Zara 1 499 грн, сумка Paco Rabanne 604 €

Зі штанним костюмом

Ідеальний образ, якщо ви вже скучили за офісом і так довго чекали моменту, аби «вилізти» зі спортивних штанів і худі. Але слід відзначити, що й ділова мода набуває більш розслабленого стилю: штани й піджаки мають вільніший крій. Тож сміливо комбінуйте костюми із сандалями та після офісу відправляйтеся гуляти із друзями.

Речі: Піджак Zara – 2 299 грн, штани Zara 1 499, сандалі Rombaut - 90 Є, окуляри TOL Eyewear 234 €

Із сукнею-сорочкою

Сукня-сорочка, річ, яка доречна як в офісі, так і на пляжі. Залежно від того, з чим її комбінувати. У робочі будні таку сукню можна носити зі шкіряним поясом та об’ємною сумкою, а рибальські сандалі стануть стильним і зручним доповненням образу.

Речі: Сукня-сорочка Mes Demoiselles 251 €, сандалі Church's 518 €, сумка Marni 237 €

Із вкороченими джинсами та поясною сумкою

Якщо звичайні вкорочені джинси й біла футболка для вас занадто нудно, то можна доповнити їх яскравою сумкою й рожевими окулярами. Взувайте зручні рибальські сандалі, сміливо відправляйтеся на вечірку й танцюйте там до ранку.

Речі: футболка Mango 599 грн, Джинси RE/DONE 203 €, сандалі Cult 96 €, сумка GANNI 137 €

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.