Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендПрактика: з чим носити топ-халтер

Практика: з чим носити топ-халтер — Тренд на Wonderzine

Ностальгія повернулася в наші гардероби

Топ-халтер часто можна побачити на фото Принцеси Діани й у журналах моди 90-х років. Така модель топа красиво підкреслює лінію плечей і спини. У цьому сезоні дизайнери знову звернули увагу на ефектну модель топа. Ми пропонуємо кілька варіантів, як носити топ-халтер у повсякденних і святкових образах. А головне – зібрали варіанти від демократичних до люкс-брендів, аби ви не витрачали час на пошуки.

Текст: Анна Хаєцька

Зі лляними штанами

Що може бути комфортнішим у літню спеку, ніж одяг із льону? Пропонуємо доповнити лляні штани природних кольорів квітчастим топом. Такий образ буде класно виглядати не лише на морському узбережжі, але й у місті або на пікніку.

Речі: Топ Pull&bear – 799 грн, штани Oysho – 1 300 грн, сандалі Zara 999 грн, сумка Mango – 499 грн

З мініспідницею

Вас запросили на вечірку з друзями? Чому б не поексперементувати зі вкороченим топом-халтер і мініспідницею? Сандалі на пласкій і зручній підошві будуть дуже доречними. Раптом вам захочеться танцювати до світанку?

Речі: Топ Mango – 399 грн, спідниця Zara – 399 грн, сандалі Kurt Geiger London – 166 Є, панама Acne Studios – 111 Є

Із широкими джинсами

Із джинсами краще пасуватиме яскравий трикотажний топ, з допомогою якого можна створити образ у стилі 60-х. Доповніть лук клогами та браслетами чи сережками в хенд-мейд стилі.

Речі: Топ Zara – 299 грн, джинси Pinko – 159 Є, сабо Sleeper – 6 670 грн, браслети Mango – 599 грн

Зі штанним костюмом

Хороший варіант, якщо в офісі дрес-код, а ввечері вас запрошено на вечірку. Топ на зав’язках вишукано виглядатиме із класичним костюмом або ж самостійно зі штанами. Такий образ можна доповнити масивними прикрасами або ниткою перлів.

Ціна: Топ The Andamane – 169 Є, блейзер Zara – 2 899 грн, штани Zara – 1 499 грн, клатч – Isabel Marant – 70 Є.

З пишною спідницею

Якщо ввімкнути перший сезон серіалу «Секс і місто», то топ-халтер у тій чи тій серії можна побачити на кожній героїні. Особливо часто трапляється комбінація трикотажного топа з пишною спідницею. Пропонуємо обирати ніжні відтінки й доповнити такий образ об’ємними сережками та босоніжками на зручних підборах.

Речі: Топ Balmain – 545 Є, спідниця Molly Goddard – 776 Є, сережки Mango – 249 грн, мюлі Wandler – 223 Є

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.