Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЩо носити взимку. 12 трендів для стильних образів

Що носити взимку. 12 трендів для стильних образів — Тренд на Wonderzine

Балаклави, плісирування та сумки з хутром

Грудень усе ближче, а за ним наближається і час свят, морозних днів та особливого відчуття затишку. Хоча взимку ми частіше віддаємо перевагу дивану і пледу, прогулянки ніхто не скасовував. Ми підібрали 12 трендів, які врятують від холодів і зроблять образ актуальним. Більшість із них можна поєднати з універсальною парою взуття й улюбленими джинсами, щоб зробити образ сучасним і комфортним водночас.

Текст: Анастасія Матрунич

Відтінки синього

Дизайнери та трендсетери радять компенсувати смуток за сонцем і морем речами відтінків синього, а також морськими мотивами. Це може бути хвилястий принт або об’ємний светр кольору navy blue. Поєднуємо речі синього кольору з базовими білими та чорними для образу у стилі back to school або ж із яскравими деталями у вигляді прикрас і аксесуарів.

РЕЧІ: DÔEN, Marianna Senchina, Alexander Wang

Дублянки

Кольорові, стриманих тонів, короткі й об’ємні – цього сезону великий вибір дублянок нагадує, що ця модель верхнього одягу буде на піку популярності. Поєднати дублянку з натуральної або штучної шкіри можна з мініспідницею або вузькими джинсами та чоботами з принтом.

РЕЧІ: Mango, Kulakovsky, Zara

Штани з низькою посадкою

Повертаємося в нульові не лише через новини про Ліндсі Лохан і Періс Хілтон, а й через давно відомі чи забуті тренди. Хоча не всі зраділи поверненню тенденції на штани з низькою посадкою, насправді цю модель можна цікаво інтегрувати в будь-який образ. Вільні джинси з низькою посадкою складуть чудову компанію оверсайз-светру з великим коміром та улюбленим теплим кросівкам, а штани можна поєднати із сорочкою та бейсболкою.

РЕЧІ: Khaite, Katerina Kvit, Rag&Bone

Темний денім

Цієї зими дизайнери пропонують обирати темні відтінки деніму: від теплих курток із хутром усередині до великих комбінезонів. Зокрема, свою інтерпретацію тренду представили на показах Hermès і Dior. Водночас моделі мають бути комфортним і теплими: доповнюйте темний денім улюбленим м’яким светром або гольфом.

РЕЧІ: Bottega Veneta, SLVRLAKE, Loewe

Плісирування

Не секрет, що стиль у популярних шоу часто впливає на тенденції. Нова версія «Пліткарки» відновила тренд на плісировані спідниці, зокрема, на модель із картатим принтом. Для зимових образів знадобиться техніка багатошаровості: зі спідницею радять поєднувати джемпер і в’язаний жилет, досі актуальний цього сезону. Так само цікаво виглядатиме комбінація із футболкою з принтом, шкіряною дублянкою, колготами та чоботами.

РЕЧІ: Monse, Michael Michael Kors, Alice+Olivia

Стьобані куртки

Цього сезону зверніть увагу на верхній одяг, прошитий великими стібками. Це можуть бути довгі пальто, жилети або короткі об’ємні куртки. Найчастіше фешн-блогерки комбінують такий одяг із парою джинсів і черевиками, а для зимових образів можна додати шарф і біні.

РЕЧІ: Katimo, Zara, Stand Studio

Принт у горох

Окрім актуальної геометрії, придивіться до принту в горох. Щороку дизайнери випускають із ним сукні, сорочки, штани й аксесуари, тож вибору вдосталь. Чорно-біле поєднання підійде для образів на роботу, а яскравіший варіант можна зберегти для прийдешніх святкувань. Або і на кожен день, щоб розбавити набридлі поєднання.

РЕЧІ: Sea, Alexa Chung, Zara

Мінісукні

Тренд на міні залишається з нами й узимку – в хід ідуть коктейльні сукні з паєтками, принтом і в усіх барвах веселки. І не забуваймо про пару теплих колготок, із кольором яких теж можна поекспериментувати для цікавого результату. Сукню радять доповнювати підборами, лаковими ботильйонами або чоботами для образу у стилі 60-х.

РЕЧІ: Jacquemus, Mango, The Attico

«Дуті» чоботи

Одним із несподіваних трендів стали «дуті» чоботи, які нагадують ті, що ми не любили, але мали носити в дитинстві, щоб не намочити ноги під снігом. Спортивні бренди та відомі дизайнери відродили схожу модель у різних варіаціях, які виглядають однаково зручно, а тепер ще й модно. Такі чоботи одягають із довгими сукнями та жакетом або ж із трикотажним костюмом для максимального комфорту.

РЕЧІ: Isabel Marant, Moncler, Marc O’Polo

Сумки з хутром

Здається, цієї зими кожна деталь образу виглядатиме більш затишно, ніж будь-коли. Очікуємо тренд на сумки, доповнені м’яким матеріалом, які можна знайти як у люксових брендів, так і в масмаркеті. Хоча аксесуар комусь здаватиметься не зовсім універсальним, сумкою доповнюють саме повсякденні образи: із джинсами, светром і такою ж пухнастою теплою панамою.

РЕЧІ: Jacquemus, Saint Laurent, Pull&Bear

Балаклава

З трендом на хендмейд-речі залишалося тільки очікувати, коли ця техніка набере популярності й серед головних уборів – у холодну пору року блогери й інсайдери радять звернути увагу на балаклави. Це головний убір, який щільно закриває голову, шию і потилицю, а іноді й рот, тож холод точно не буде страшний. Хоча балаклава може нагадувати щось схоже на те, що ви могли бачити на лижних курортах і кіносценах із крадіжками, головний убір випускають Gucci, Stella McCartney і Paco Rabanne, а за останній місяць пошуки балаклави на сайті Depop зросли на 145%.

РЕЧІ: JUL, Nanushka, Stella MCCartney

Довгий шарф

Якщо у холодний зимовий день доводиться йти у справах – врятує довгий м’який шарф, який також можна часто побачити на фото інфлюенсерів. Однією з найпопулярніших є модель із райдужним принтом і градієнтом, проте так само актуальними будуть однотонні, а також шарфи з бахромою.

РЕЧІ: Acne Studios, Loewe, Holzweiler

Розповісти друзям
6 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.