Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендІ в сніг, і в дощ. 10 комфортних пар взуття на зиму

І в сніг, і в дощ. 10 комфортних пар взуття на зиму — Тренд на Wonderzine

Zara, Kachorovska, Estro

Холодна та сніжна погода не привід відмовлятися від довгих прогулянок і красивих фотографій з подругами в повний зріст. Варто лише знайти ту саму пару взуття, яка не тільки закохає в себе з першого погляду, а стане теплим і комфортним доповненням зимового образу. Ми підібрали 10 зручних пар для найкрасивіших луків цієї зими.

текст: Анна Онищенко

Kachorovska

Хайкери – доречні у кожному зимовому гардеробі. Залишилося визначитися з кольором. Ми зупинилися на білих черевиках із масивною підошвою від Kachorovska. Це саме той випадок, коли хочеться додати брутальності в образ із в’язаною сукнею. Легке та зручне взуття, яке вбереже від холоду.

Ціна – 3800 гривень

Zara

Дуті черевики – тренд, який повернувся до нас із дитинства. З ними асоціюються катання на санчатах з друзями, червоні від морозу щоки та гра в сніжки. Сьогодні таке взуття від Zara легко можна комбінувати з об’ємним пуховиком і яскравими шкарпетками.

Ціна – 2299 гривень

Reserved

Для тих, хто не любить шнурівки, Reserved пропонує черевики на замку з перероблених матеріалів. Вони чудово доповнять образ із сукнею або пасуватимуть до брючного костюму. А штучне хутро всередині зігріє навіть у холодні дні.

Ціна – 1299 гривень

Adidas

Якщо ви не уявляєте своє життя без кросівок, спортивні бренди додали хутро в улюблені моделі. Зимові кросівки Adidas доступні в декількох кольорах і пасують не менше, ніж літні кеди. Адже зима – це просто ще один хороший привід придбати нову пару кросівок.

Ціна – 3099 гривень

Estro

Чоботи надійно захищають від мокрої погоди, а з теплими високими шкарпетками й від пронизливого вітру. Ми просто закохались у незвичну підошву цієї моделі від Estro. Лаконічна й водночас практична пара, що доповнить як ніжну сукню, так і лук з класичним жакетом.

Ціна – 4990 гривень

Bimba Y Lola

Подовжені шкіряні челсі від Bimba Y Lola – універсальна модель для довгих прогулянок з друзями й романтичних побачень. Нам сподобалася досить висока підошва, яка стане перешкодою негоді та хорошим доповненням до об’ємного одягу, наприклад дублянки або оверсайз-пуховика. Загалом класика, яка перевірена поколіннями декількох століть, адже, нагадаємо, челсі носять ще з 1850-х років.

Ціна – 10 490 гривень

Stuart Weitzman

Ботфорти не втрачають популярності з минулих сезонів. Бренди пропонують нам найрізноманітніші варіанти: на підборах, з масивною підошвою, лакові, шкіряні, замшеві – і це ще не повний перелік. Ботфорти від Stuart Weitzman – досить незвичайна модель на плоскій підошві, що поєднує в собі замшу та шкіру. Будемо носити з сукнями та спідницями.

Ціна – 30 350 гривень

The North Face

Активний відпочинок – чи не найперша асоціація до слова «зима»? Черевики від The North Face створені для підкорення нових вершин і досягнення спортивних цілей. Виглядають стильно, зручні та теплі.

Ціна – 4199 гривень

Mango

Черевики з кольоровою підошвою від Mango вже викрали наші серця. Ми не змогли пройти повз цю пару взуття. Вони точно стануть у пригоді в мокрий сніг і додадуть барв до ваших публікацій в Instagram.

Ціна – 2299 гривень

Aquazzura

А як щодо підборів? Замшеві чоботи Aquazzura з трендовим загостреним носком точно мають зайняти почесне місце в зимовому гардеробі. Завдяки стійким підборам у чоботах комфортно ходити протягом дня, а в широкі халяви можна заправити штани, що робить модель універсальною. Але, звичайно, не забуваємо про теплі сукні та спідниці!

Ціна – 34 850 гривень

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.