Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендМікротренд: панама зі штучного хутра, яку обирають Ріанна й Гейлі Бібер

Головний аксесуар цієї зими

До трендів цієї зими ввійшли темний денім, балаклави та стьобані куртки. Однак були й речі, які несподівано опинилися в усіх вішлістах і які одразу підхопили модні блогери та інфлуенсери. Серед таких – велика панама зі штучного хутра, які Vogue назвав «крихітними сумками 2021 року», а The Sunday Times– «кроксами у світі головних уборів».

Однією з перших велику пухнасту панаму приміряла Ріанна. Уже тоді стало зрозуміло, що ми купуватимемо наступного холодного сезону. Також серед шанувальниць трендового аксесуара – Гейлі Бібер, Джиджи й Белла Хадід, Майлі Сайрус і Дуа Ліпа. Щодо брендів свою інтерпретацію пухнастої панами представили Acne Studios, Celine, Anna Sui та Marc Jacobs.

«Я не люблю зимові біні: вони завжди псують моє волосся, і коли бачу, як добре в них виглядають інші люди, це не стосується мене. Тож цієї зими я хотіла знайти круту альтернативу. Це була хутряна панама. Мені подобається ця згадка з 90-х, і я почуваюся, як героїня Діон з фільму Clueless», – поділилася директорка TeenVogue з питань моди та краси Тахіра Хейрстон.

Панама зі штучного хутра дійсно є даниною моді минулого, як ті ж штани з низькою посадкою, дублянки чи мініспідниці. Цей аксесуар асоціюють із хіп-хоп культурою 80-х і 90-х років, та сьогодні панами вже не вважаються основним елементом сценічних образів чи екстравагантного гардероба, проте мають шанси стати statement-аксесуаром.

«У ній я відчуваю себе кимось між розкішною старенькою та Jamiroquai з ноткою Памели Андерсон. Це свого роду лінія, яку я завжди намагаюся дотримуватися», – коментує тренд редакторка Vogue Олександра Гурвіч.

Із принтом чи без, яскрава чи біла, об’ємна чи маленька – пухнасті панами доступні із різним дизайном і в люксових брендах, і серед бюджетних марок. Найчастіше аксесуар одягають із пальто чи дублянкою під відтінок панами, однак стилісти наголошують, що такий аксесуар вдало доповнить навіть довгу сукню з рукавами-ліхтариками або образ зі спідницею.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.