Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендТренд: зручні мунбути для теплих зимових образів

Тренд: зручні мунбути для теплих зимових образів  — Тренд на Wonderzine

По-справжньому космічний тренд, що повернувся з естетикою Y2K

Цієї зими блогерки й інфлуенсерки вирішили відродити одразу декілька трендів минулого, які допоможуть розбавити звичний зимовий гардероб. Раніше ми розповідали про панами зі штучного хутра, які любить Ріанна, тепер трендсетери радять повернутися до мунбутів, які ще називають місяцеходами або «дутими чоботами».

Першим брендом, який почав випускати мунбути, є італійська марка Moonboot. Її засновник Джанкарло Занатта надихнувся на створення пари взуття після спостережень за висадкою «Аполлон-11» на Місяць. У результаті в нього вийшли водонепроникні чоботи на товстій підошві, ідеальні для суворих погодних умов узимку.

На початку 2000-х мунбути знову набули популярності. Взуття вже не настільки асоціювали зі стилем апрескі, його обирали й для вуличних образів. Сьогодні ж естетика Y2K стрімко інтегрується в сучасні тренди: свої версії образу з мунбутами вже показали Дуа Ліпа, Мерая Кері, Кім Кардаш’ян і багато інших. Спортивні та люксові бренди, як-от: Fendi і Prada – представили схожу модель у різних варіаціях, які виглядають однаково зручно, а тепер ще й модно.

Відроджений тренд на мунбути став у пригоді блогеркам, які раніше могли обирати не дуже практичні образи для гарніших кадрів. Високі теплі чоботи з м’якого матеріалу дозволяють не перейматися про холодну погоду. Стилісти радять комбінувати мунбути з базовим гардеробом, адже таке взуття автоматично приверне всю увагу. Для стильних образів із мунбутами обираємо короткі спортивні або стьобані куртки, теплі легінси, прямі джинси та трикотажні костюми.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.