Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістСережки «Півник» від GUNIA Project з колекції про стійкість українців

Сережки «Півник» від GUNIA Project з колекції про стійкість українців — Вішліст на Wonderzine

Частину прибутку спрямують на відновлення школи на Чернігівщині

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

220 $

guniaproject

Український бренд GUNIA Project представив нову колекцію «Півник», присвячену стійкості й незламності українського духу.

Засновниці бренда, Марія Гаврилюк і Наталія Каменська, взяли за основу проєкту історію про півника й кухонну шафу в Бородянці, які залишилися неушкодженими після російського нападу.

Так і з’явилася колекція із сережками, підвісами та брошками у вигляді півника. Прикраси різного розміру виготовлені з позолоченого срібла. До кулонів також додають ланцюжки та лляний шнурок. Також серед новинок – керамічна свічка у формі півника.

Для зйомки кампейну бренд запросив цьогорічних випускників шкіл, які втілюють майбутнє України. Як зазначає GUNIA Project, незважаючи на дорослі випробування, вони залишаються стійкими й не полишають бажання жити в Україні, розвиватися й робити її кращою.

«Ми віримо, що наше майбутнє буде неймовірно яскраве. Наш опір і підтримка одне одного, наша єдність – це ті якості, якими наділена Україна. Ми відстоюємо своє право на щастя й відбудуємо нашу державу. Так, кожен українець зараз відчуває біль, але кожен бореться й вірить у нашу Перемогу!» – поділилися в GUNIA Project.

10% з продажів колекції спрямують на відновлення школи в селі Количівка на Чернігівщині.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.