Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістФутболка «Простими словами» про емоційний інтелект від The Village Україна та zmist++forma

Футболка «Простими словами» про емоційний інтелект від The Village Україна та zmist++forma — Вішліст на Wonderzine

«Злість», «закоханість», «прощання»

розповідаємо про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

810 гривень

zmist++forma

The Village Україна та zmist++forma представили колекцію футболок «Простими словами» про емоційний інтелект. Вони створені на основі однойменного подкасту, який популяризує тему ментального здоров’я. Унісекс футболки доступні в нюдовому, блакитному й рожевому кольорі.

Попереду на футболці розташована папка під назвою «Простими словами», уміст якої можна побачити позаду. Там зображені впорядковані теки з назвами: «ревнощі», «щастя», «прощання» – які символізують, що власник систематизував ці відчуття в собі, знайшовши їм місце.

Натомість «злість», «нудьга», «безсилля» й «закоханість» розкидані на футболці, адже не всі емоції легко привести до ладу, а на це потрібен час.

«Так само, як ми сідаємо за впорядкування всіх файлів на робочому столі ноута після довгого періоду безладу та засмічення, людина, яка прагне розібратись у собі, починає з впорядкування емоцій і відчуттів, що створили один заплутаний клубок. І про цей частковий безлад, частковий порядок в емоціях і відчуттях кожного ми прагнемо розповісти на «тішортці» – робочому столі нашої щоденної необхідності», – поділилася Аліна Романченко, авторка проєкту zmist++forma.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.