Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістСумка «Чорнії брови, карії очі» з колаборації JUL x Ukrainian Folks

Сумка «Чорнії брови, карії очі» з колаборації JUL x Ukrainian Folks — Вішліст на Wonderzine

Друга співпраця, натхненна українськими піснями

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

 

1 599 UAH

jul

Етнографічний щоденник Ukrainian Folks представив другу колаборацію з масмаркет брендом JUL. У межах співпраці вони повторили ідею з перекладами українських пісень та оновили колекцію теплими речами й текстом святкової пісні «Щедрик».

«Перша колекція, що вийшла влітку, стала показовою в тому, яка величезна кількість людей потребує нових засобів для вираження своєї національної та культурної ідентичності. Тому в нас узагалі не було сумнівів чи продовжувати спільно інтегрувати український фольклор у сучасний контекст», – діляться автори колаборації.

Окрім зимових речей, як-то лонгсліва й анорака, у колаборації представлені базові футболки й сумки. Лілова сумка виготовлена з м’якої тканини та прикрашена нашивкою Black Brows Brown Eyes («Чорнії брови, карії очі») на білому тлі. Текст відсилає до романсу авторства мовознавця Костянтина Думитрашка. Сумка має підклад з мішковини всередині та створена у великому розмірі, тож умістить усе необхідне. У колекції також представлений чорний і зелений варіант із нашивкою Galya Carries Water.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.