Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістЩо ми купуватимемо на чорну п’ятницю. Вішліст редакції Wonderzine Україна

Що ми купуватимемо на чорну п’ятницю. Вішліст редакції Wonderzine Україна — Вішліст на Wonderzine

Косметика, одяг і прикраси

Традицію продавати товари за «смішні» ціни вигадали в США з нагоди Дня подяки, проте ця традиція швидко поширилася та прижилася в інших країнах і в Україні, зокрема.

Тому, якщо ви давно й усвідомлено мрієте про якусь річ або дорогий догляд, який без знижок собі важко дозволити, чорна п’ятниця – хороша можливість втілити свої мрії. А ми розповідаємо, що будемо купувати на чорну п’ятницю, і, можливо, наші підказки допоможуть комусь знайти ту саму річ.

Софія Пилипюк

заступниця головної редакторки

Останні роки до знижок на чорну п’ятницю підходжу прагматично. Попередньо обираю необхідні товари й у день розпродажу вже знаю, що купувати. Якось за бажаною покупкою в цей день відправилася в торговий центр і більше не хочу повторювати це через шалену кількість людей і черги. З того часу в цей день надаю перевагу саме онлайн-шопінгу.

Цього року на знижках думаю придбати засоби від бренда Davines. У мене хвилясте волосся й сировотка More Inside допомагає створити локони, а соляний спрей More Inside Sea Salt Spray – зафіксувати. А ще я просто обожнюю їх за те, як вони пахнуть! Обидва засоби я вже колись тестувала й знаю бюджетніші альтернативи. Але, якщо буде можливість придбати саме ці на знижках, чому б не потішити себе?

Настя Матрунич

редакторка новин

Мені не дуже часто щастить з одягом на чорну п'ятницю, але, гадаю, це класна можливість купити за дешевше щось дійсно потрібне й функціональне, як-от взуття або рукавички. Цього року холод прийшов рано, тому шукатиму довгий м’який шарф, в ідеалі в яскравому кольорі, який буде зігрівати й піднімати настрій:) Ще майже кожну чорну п’ятницю придивляюся квитки на концерти – чудовий варіант для подарунку або ж можливість порадувати себе. Цього разу чекаю виступу французького співака Woodkid у Києві. Ну, і наостанок погортаю знижки серед товарів для дому та догляду за собою, щоб облаштувати зимовий затишок і налаштуватися на свята. Нещодавно відкрила для себе одеський бренд Fabulous Skincare. Там представлені доволі бюджетні товари з цікавою концепцією та стильним пакуванням.

Леся Ковальчук

дизайнерка

Цієї осені багато часу й зусиль витратила на пошук хороших черевиків. Обходила безліч магазинів і бачила багато подібних до Dr. Martens моделей. Але здебільшого всі були неякісні, незручні, із незаслужено високою ціною. Тож врешті я вирішила зупинитися на самих Dr. Martens і подумати над їх покупкою в онлайн-магазині, до того ж із непоганою знижкою. Раніше не замовляла взуття онлайн, але мені б хотілося поповнити гардероб якісною парою.

Я дуже люблю мінімалістичні підвіски, тому на чорну п’ятницю якийсь аксесуар маю обов’язково придбати. Ця з перевернутим місяцем стовідсотково відповідає моїм вподобанням. І з такою приємною знижкою точно буду купувати.

Давно шукала ідеальну палетку тіней для себе й завдяки вішлісту Wonderzine дізналася про Witching hour. Це було кохання з першого погляду. Дизайн палетки і її кольори – пряме попадання в моє сердечко. Знижки на неї майже немає, але вона того варта.

Катя Янченко

редакторка соцмереж

Із чорною п’ятницею в цьому році ми не дуже товаришуємо. Багато речей із мого вішліста так і не з’явилися на розпродажах, хтось оберігає мене від шалених витрат. [сміється] Але дещо я все-таки відшукала.

Першою покупкою будуть клоги Crocs, про які я мрію вже кілька сезонів. Звернула увагу на пару Festival Vibes, яка асоціюється в мене з літнім настроєм і комфортом. Бренд називає цю п’ятницю «яскравою», і ця модель як доказ цьому. Мене підкупили приємні кольори, кумедний напис ХОХО та перспектива накупити Jibbitz. [сміється]

Здається, я сумую за літом, тому що наступною покупкою буде суцільний купальник від BraBraBra. Останнім часом дуже подобається червоний колір, і тут він виглядає розкішно. Також на сайті бренда обрала комплект білизни й сорочку. Червоні:)

Давно мріяла зустріти Новий рік у піжамі. Хорошим святковим варіантом буде комплект від Sleeper. Можна зробити ще кілька акцентів, одягнувши яскравий топ і прикраси, і образ готовий.

Анна Хаєцька

головна редакторка

До минулого року, я не вірила в знижки на чорну п’ятницю та завжди ігнорувала їх. Проте минулої осені (можливо, під впливом чергового локдауну) я зайшла на сайти магазинів, де зазвичай купую косметику, і побачила, що знижки таки роблять. Я тоді купила сироватку Crystal Retinal від Medik8. Вона мені підійшла ідеально на зимовий період, і я дуже б хотіла її замовити знову, якщо на неї будуть знижки.

Також обов’язково куплю маску для волосся Kerastase Blond Absolu, користуюся нею вже років 5, вона дає можливість рідше відвідувати колориста, підфарбовуючи волосся в холодний колір, тому без неї мені поки що не обійтися.

Ще планую заїхати до магазина Oysho й купути якийсь їхній домашній костюм. Вони неймовірно м’які й комфортні. Оскільки я маю собаку й люблю з нею довго гуляти, теплі костюми – найпотрібніша річ у моєму гардеробі.

Я рідко щось купую в чорну п’ятницю. Цей день, мені здається, для великих покупок, у мене ж поки таких немає. А за пару джинсів я не готова боротися з величезними чергами або завислими сайтами.

Цьогоріч таки знайшла знижку, яка того вартує. Я уже декілька років хочу придбати собі адвент календар, а NYX саме виставили зі знижкою до чорної п’ятниці. Я ще не користувалася їхньою косметикою, тому це хороша можливість спробувати всього потрошку та знайти щось класне.

Оля Шкіль

коректорка

Я обожнюю купувати й витрачати гроші. Нещодавно побачила життєвий мемчик: для емоційних і спонтанних покупок мені не потрібна чорна п’ятниця – для цього в мене є цілий рік. Це про мене:) Але я люблю полювати на речі, вхоплювати за велику знижку. Тому чорну п’ятницю я ніколи не пропускаю. Цього року я планую придбати AirPods 2 (бо один свій навушник загубила), прикраси в Parfois і буду вишукувати знижки на доглядову косметику.

Також хочу поділитися невеличкими лайфхаками щодо покупок: робіть вішліст, як ми з дівчатами; приміряйте одяг за тиждень або декілька днів до чорної п’ятниці, щоб прийти в магазин, просто взяти потрібну річ і йти до каси; не соромтеся питати в магазинах, салонах про знижки до чорної п’ятниці, які товари будуть представлені. Бажаю всім успіхів і вдалих, бажаних покупок. Удачі нам усім:)

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.