Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниІнтимна сцена у фільмі «Дівчина Міллера» з Ортеґою й Фріменом викликала негативну реакцію

Через різницю у віці між акторами

Сексуальна сцена між Дженною Ортеґою й Мартіном Фріменом у фільмі «Дівчина Міллера» (Miller’s Girl) викликала негативну реакцію в глядачів. Багатьом було некомфортно спостерігати за цією сценою через 31-річну різницю у віці між акторами.

Стрічка розповідає про 18-річну студентку Каїру Світ, яка знайомиться з професором літератури Джонатаном Міллером. Під час спільної роботи над проєктом між ними зав’язуються складні романтичні стосунки.

Після виходу фільму в США багато глядачів почали поширювати в соцмережах уривок інтимної сцени між Ортеґою й Фріменом. Вони називали цю сцену «некомфортною», «жахливою» й «огидною».

Водночас координаторка інтимних сцен Крістіна Арджона у коментарі для Daily Mail зазначила, що Дженна Ортеґа також ухвалювала рішення щодо інтимних сцен у фільмі.

«У цьому процесі було багато, багато людей, які спілкувалися з [Дженною], щоб переконатися, що їй комфортно. І вона була дуже рішучою й дуже впевненою в тому, що хоче зробити», – сказала Крістіна.

За її словами, вона обговорювала з Ортеґою й Фріменом прийнятний рівень оголеності й бар’єри, щоб забезпечити «належну відстань» між акторами під час зйомок будь-яких сексуальних сцен. 

Прем’єра стрічки «Дівчина Міллера» відбулася 26 січня. В український прокат вона вийшла 8 лютого.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.