Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЕстетики та творчий хаос. Чому жінки діляться своїми нічними столиками в TikTok?

Естетики та творчий хаос. Чому жінки діляться своїми нічними столиками в TikTok? — Тренд на Wonderzine

І як це пов’язано з їхніми хобі та захопленнями

У TikTok дедалі частіше можна натрапити на відео дівчат про те, які речі можна знайти на їхніх нічних столиках. Тренд спонукає користувачок ділитися тим, що вони тримають під рукою поблизу свого ліжка. Суть полягає не тільки в тому, щоб показати, що кожна з них має, а й за допомогою речей розказати про свою особистість, інтереси, чи те, що вони вважають важливим у своєму житті.

Тренд зазвичай знімають під звук користувачки @starlingblue, яка поєднує пісню виконавця Hozier «Would That I» та цитату персонажки з канадського серіалу «Енн»: «Ох, як я люблю бути жінкою». Спочатку під цей звук знімали улюблених героїнь або ж із гумором розповідали про особливості того, як це – бути жінкою. Наприклад, користувачка з ніком @annaxsitar показує те, як вона та її найкраща подруга не можуть пройти повз відділ ароматичних свічок, не понюхавши декілька з них, а користувачка @swagmonster19 ділиться процесом підготовки подружок до вечірки. Наразі під цим звуком можна знайти майже 192 тисячі відео, і їхня кількість тільки продовжує зростати.

@annaxsitar

yup

♬ these videos are adorable - ?starling
@laaragomes

melhor parte de qualquer final de semana ??

♬ these videos are adorable - ?starling

Це відбувається й тому, що все більше дівчат почали знімати не тільки іронічні відео щодо власного життєвого досвіду, а також й речі, які можна побачити на їхньому нічному столику. Зазвичай там можна знайти улюблений напій, зволожувальний крем для рук, декілька свічок чи прикраси, але деколи трапляються й цікавіші речі, такі як старе радіо, плівкові фотоапарати чи кристали кварцу.

@lechellealdridge The biggest surprise is that there’s only two drinks. ?☕️ #nightstand #hotgirlnightstand #relateable #nightstandtour ♬ these videos are adorable - ?starling
@corneliafilippa_ I love this trend #nightstandtour #fashionintern #hotgirlnightstand ♬ these videos are adorable - ?starling

Часом такі відео є відображенням певної естетики, якої дотримується творчиня відео. Наприклад, є столики шанувальниць стилю Coquette чи тренду Clean Girl.

@p1nkvanilla777 I love being a woman? #nightstand #howilovebeingawoman #lanadelrey #lanadelreystans #coquette #coquetteaesthetic #bohoroom #recordplayer #pink #pinkbedroom #pinkroom #girly #girlythings #bedroom #fyp #girlydecor #normanfrockwell #fypシ ♬ these videos are adorable - ?starling
@lalalambertt Nightstand trend #nighstand #fyp ♬ these videos are adorable - ?starling

У той час як деякі дівчата із задоволенням прикрашають свої нічні столики свічками та кристалами, інші надають перевагу життєвому хаосу. У них часто можна побачити порожні пляшки з-під напоїв і купу серветок, наряддя для їжі та келихи для вина, цукеркові фантики та необхідні ліки чи навіть інтимні іграшки. Дехто взагалі немає нічного столика й замість нього використовує картонні коробки. Ця сторона тренду – ковток свіжого повітря для тих, хто деколи не має сил, бажання чи мотивації для того, щоб прибрати в кімнаті, чи їм просто не вистачає часу за купою інших справ.

@mollythackerrx

mess

♬ these videos are adorable - ?starling
@yourfuturevalentine

i’m also in my true form. just cried. felt great.

♬ these videos are adorable - ?starling

Відео про те, що розміщене на нічних столиках – ще один спосіб для дівчат розповісти про свої хобі чи захоплення в TikTok, виразити себе через улюблені або важливі речі, а також продемонструвати, яка естетика подобається тій чи іншій користувачці. І це все можна зчитати, просто переглянувши такі відео.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.