Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Тренд6 нейл-трендів, які варто спробувати цього літа

6 нейл-трендів, які варто спробувати цього літа — Тренд на Wonderzine

Френч, неонове покриття та румʼянець на нігтях

Манікюр став такою ж невіддільною частиною нашого стилю, як макіяж та одяг: хтось обирає мінімалістичний і класичний варіант, а хтось, навпаки, – яскравий і неординарний. Відразу скажемо – правильних чи неправильних ідей манікюру немає. Адже будь-який нейл-тренд можна адаптувати до свого настрою й образів, комбінуючи різні техніки та кольори.

Ми зібрали 6 трендових варіантів манікюру, на які варто звернути увагу вже цього літа.

Текст: Анастасія Попович

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Хромовий манікюр

Нейл майстри в усьому світі давно підхопили тренд на блискучі нігті з хромовим покриттям. Поціновувачкою такого дизайну є Гейлі Бібер, яка надихнула на появу інших хромових варіацій.

Спершу такий ефект використовували в яскравих і сміливих дизайнах, які важко назвати повсякденними варіантами. Зазвичай, це було кольорове покриття, що нагадувало розплавлений метал. Зараз цей тренд переродився в більш витончений і повсякденний варіант, а яскрава втрика (пудра, що створює перламутровий ефект) – на ніжне перлинове покриття у стилі «тиха розкіш». Секрет такого дизайну досить простий – базові відтінки лаку та легка глазурована пудра.

Френч

Французький манікюр, як маленька чорна сукня, десятиліттями залишається трендом. Кожного сезону він набуває нових і цікавих варіацій. Якщо для вас класичний френч із білим кінчиком занадто нудний для літа, то можна погратись із відтінками та лінією, наприклад, на одній лінії поєднувати декілька відтінків. Або ж навпаки – оформити край нігтя не смужкою, а малюнком або написом.

Досить цікавим варіантом є зворотний френч: коли майстер наносить лінію не на вільний край нігтя, а на основу кутикули. Це простий та ефектний прийом, який підійде не лише для поціновувачів класики, але для прихильників більш екстравагантного манікюру.

Clean Girl Nails

У мережі давно набула популярності естетика clean girl. Цей термін використовують для позначення природного, але доглянутого вигляду: здорове волосся, легкий макіяж, або взагалі його відсутність. Така тенденція поширилась і на нейл-індустрію.

Завдяки прозорим тілесним відтінкам покриття майже збігається з натуральним кольором нігтів, тому виглядає природно та непомітно. Не дивно, що цей тренд давно полюбився багатьом зіркам: від Селени Гомес до Дженніфер Лопес, адже такий манікюр насправді не вимагає великих зусиль і фантазій, на відміну від складних дизайнів. Він допоможе зберегти доглянутий вигляд нігтів на кілька тижнів.

Nude nails

Через тенденцію на все природне nude nails швидко став трендовим варіантом манікюру по всьому світові. Щоправда, в Україні він набув популярність дещо з інших причин: пандемія COVID-19, коли відвідувати салони було неможливо, і повномасштабна війна. Тоді класичний обрізний манікюр, або ж європейський, швидше став вимушеним кроком, аніж трендом. Адже це була єдина можливість підтримувати насамперед гігієну нігтів.

Але насправді такий варіант манікюру допомагає зберегти нігті в більш здоровому стані, адже використання покриття, зокрема, гель-лаку, впливає погіршують їхній стан, нігті стають більш ламкими. А по-друге, його можна досить швидко зробити вдома та не вичікувати своєї черги до майстра в салон.

Неонове і яскраве покриття

За цей тренд варто дякувати Гейлі Бібер і співачці Ліззо. Вони активно використовують яскраві відтінки для свого манікюру. Насправді неонові кольори залежно від обраного дизайну підійдуть для будь-якої форми та довжини нігтів, а поєднувати їх можна стильно та лаконічно. Наприклад, такі відтінки можна комбінувати з простими малюнками на основі тонких ліній, або ж навпаки – гратись із різними масивними принтами та текстурами. Така ідея для манікюру точно поліпшить настрій і додасть літнього вайбу до повсякденних образів.

Відтінки червоного

За версією Pantone, головним кольором 2023 року став Viva Magenta – малиново-червоний відтінок із фіолетовим підтоном. Якщо такий колір здається занадто ризикованим, можна заміксувати його з базовими або прозорими основами та зробити трендовий румʼяний манікюр. Це така альтернатива техніки омбре, яка була популярна кілька років тому. Але на відміну від цього способу, створюючи ефект м’якого рум’янцю, майстри наносять червоний або рожевий відтінок на середину нігтьової пластини. Такий дизайн припаде до душі як і поціновувачам мінімалізму, так і прихильникам нейл-арту.

До того ж завжди можна повернутись до безпрограшної класики – червоного покриття. Воно актуальне за будь-якого сезону та періоду.

Обкладинка: instagram/basecoatstories

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.