Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендПерли й анімалістичний принт. 8 трендів манікюру

Перли й анімалістичний принт. 8 трендів манікюру — Тренд на Wonderzine

Кольори, дизайни та нігтьові прикраси

Манікюр – це такий же яскравий спосіб самовираження, як стиль одягу або колір волосся. Він може або підкреслити вашу мінімалістичність нейтральними й ніжними кольорами або надати образу ще більшої ексцентричності за допомогою яскравих принтів і прикрас для нігтів.

Зібрали для вас 8 захопливих трендів манікюру 2022, які зможуть підкреслити будь-яку естетику.

текст: Анастасія Микитенко

Які тренди минулого року переходять у 2022-й

Тренди 2021 року були про послаблення обмежень, які ми святкували яскравим одягом і нігтьовим дизайном – досить популярним став тренд на різнокольорові нігті та металеве покриття. Ці тренди залишатимуться популярними й зараз, як і різноманітні відтінки зеленого та класична нюдова палітра.

Проте один з минулорічних трендів, який точно ще залишиться надовго, це «негативний простір», коли частину нігтя залишають покритою лише прозорим лаком. Цей дизайн дає змогу експериментувати з формами та кольорами, а якісь помилки та нерівні лінії стають «щасливими випадковостями», як у художника Боба Росса.

Абстрактні завитки

Абстрактні завитки зараз є одним з найгарячіших трендів, який повернувся до нас з яскравих 70-х. Такий дизайн нагадує популярні тоді лавові лампи, які переливалися різними кольорами.

Цей дизайн можуть підлаштувати під себе і прихильники мінімалізму, і шанувальники більш ексцентричного манікюру. Прості малюнки можна створити за допомогою тоненьких ліній на нюдовому або прозорому фоні, з різних відтінків одного кольору або пастельного різнобарв’я. Для яскравішого дизайну можна зафарбувати яскравими вихрами весь ніготь і додати глітерні лінії або камінчики.

Незвичайний френч

Класика не виходить з моди, іноді вона просто трансформується, щоб краще відповідати на запити сучасності. Так стається зараз і з френчем. Якщо раніше білі строгі лінії на кінчиках асоціювалися з елегантними образами, то тепер з ними можна гратися та змінювати під власну естетику.

Найменшим відхиленням від класики є зміна кольору. Можна кожен ніготь робити новим кольором або на одній лінії поєднувати декілька відтінків. Деякі майстрині манікюру зовсім відкидають фон і створюють френч зі слів, хвиль, сердечок або квітів. Та зараз варіацій так багато, що все складно перерахувати: хтось надає перевагу подвійним кінчикам із негативним простором посередині, хтось робить із лінії хвилю, а деякі додають ще якісь малюнки на сам френч або на простір під ним. Поле для експериментів безмежне.

Синій колір

Минулого року модний світ заполонив зелений колір, особливо його відтінок Bottega Veneta. Цьогоріч його роль переймає синій: із десяти трендових кольорів за версією Pantone, чотири – відтінки синього, які уособлюють спокій і пошуки безпечного простору, а також надихають нас завойовувати нові висоти.

Ще один відтінок, який не ввійшов до переліку Інституту кольору, але є дуже популярним серед зірок – електрик. Це один з дофамінових кольорів, який додають до образів, щоб поліпшити собі настрій, а в такі непередбачувані часи нікому не завадить трошки радості. Ним можна повністю покрити ніготь або намалювати арт «Амулет Назар» у формі ока, цей мотив зараз часто використовують у нейл-арті.

Анімалістичні принти

Тваринні принти ніколи не виходять з моди, міняються лише тварини, чий зовнішній вигляд вони відображають. Останні два роки на подіумах був леопард, а тепер актуальнішими вважаються патерни зебри та черепашки. Якщо ви боїтеся їх надміру в манікюрі, то можете зробити з ним лише один ніготь або ж намалювати його як френч – лише на кінчику.

Один із наймиліших трендів зародився у TikTok, це коров’ячий принт – частина естетики cottagecore. У манікюрі його можна відтворити як чорні або рожеві плями на прозорому або білому фоні.

Рожевий і червоний кольори

Коли надворі холодно й темно, то хочеться згадати про літо хоча б за допомогою яскравих елементів в образі. Тренди цього року пропонують два гучні кольори – рожевий і червоний. Рожевий можна обрати в будь-якому відтінку: від пастельного до кольору барбі – а от червоний повернувся класикою – яскравим відтінком, який схожий на гучний стейтмент.

Мінімалістичні малюнки

За час пандемії багато хто вирішив робити манікюр удома. Ну, точніше не вирішили, а просто іншого варіанту не було, тому зараз продовжують з’являтися тренди, які можна легко повторити самостійно. Одним із них є картинки дуже маленького розміру, які зазвичай не малюють, а приклеюють як наліпки. Варто покрити нігті базовим кольором, наклеїти наліпку та закріпити все прозорим лаком – й акуратний мінімалістичний манікюр готовий, не потрібно навіть тоненьких пензликів і вміння малювати. Найчастіше обирають квіти, особливо білі маргаритки, зірки та сердечка, хоча обмежень у фантазії тут немає.

Конфеті

Глітер і камінці досі залишаються в трендах, але цьогоріч до них додався незвичайний компаньйон – конфеті. Такий арт виглядає дуже святково на нігтях, наче залишок від яскравої вечірки. Або наче ви доторкнулися щоки улюбленого персонажа з «Ейфорії». Тож, якщо вам захочеться розбавити сірі будні, то можна сміливо присипати конфеті весь ніготь або кінчики.

Перли

На думку Pinterest, перли стануть одним із найбільших трендів 2022 року, йому навіть дали назву як цілій естетиці – Pearlcore. Починають робити й вечірки, де головною тематикою є перли на одязі, прикрасах, аксесуарах для волосся та на меблях.

Тепер же перли виростають навіть на нігтях. Цей тренд не можна назвати практичним, навіть якщо ви додаєте маленькі перлинки до френчу, але він нагадує про розкішні прийоми та літні вечори, тому на нього точно варто звернути увагу. Якщо ж ви любите масивні 3D-дизайни, то можна обрати велике каміння та підкреслити його золотими каблучками з перлами.

Фото: Instargam (1, 2)

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.