Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістАбонементи з річним бюджетом на білизну від brabrabra

Комфорт і додаткова вигода

Абонементи з річним бюджетом на білизну від brabrabra — Вішліст на Wonderzine

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

Набір абонементів

brabrabra

Абонемент «Мій перший бра!»

«Приємно-комфортний абонемент»

«Комфортний абонемент»

«Бомбезно-комфортний абонемент»

«Безмежно-комфортний абонемент»

Купити один абонемент, а отримати білизну на рік – мрія кожної, і brabrabra її втілили. Команда бренда з турботую створила набір абонементів із високим відсотком вигоди під час купівлі білизни й домашнього одягу.

Усього в комплекті є пʼять абонементів із різною вартістю й відсотком вигоди. Наприклад, якщо придбати «Приємно-комфортний абонемент», який коштує 4 000 гривень, то протягом року можна купувати білизну на суму 4 850 гривень – і це вигода у 21%. «Безмежно-комфортний абонемент» має вигоду аж 44%. Його можна придбати за 8 000 гривень, а білизну – за понад 11 000 гривень.

Абонементи діють 12 місяців, їх можна застосувати декілька разів і розподіляти весь бюджет протягом року. У цей час brabrabra також оновлюватимуть колекції білизни й домашнього одягу.

Абонементи можна отримати як у паперовому, так і в електронному вигляді. Крім цього, доставка буде безкоштовна. Є опція залишити абонемент собі чи подарувати комусь, а після придбання його треба активувати за посиланням. Якщо ви не впевнені в розмірах, команда brabrabra проведе онлайн-брафітинг у будь-який зручний для вас час і допоможе дібрати білизну, враховуючи ваші розміри й особливості тіла. Крім того, якщо білизна не підійшла, її можна повернути.

Український бренд brabrabra створює й продає комфортну білизну й домашній одяг. Одна з головних цілей команди – надихнути на піклування про себе та своє тіло.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.