Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістНабір для сяйва шкіри Nice to glow you set від INSTYTUTUM

Який складається з чотирьох засобів

Набір для сяйва шкіри Nice to glow you set від INSTYTUTUM — Вішліст на Wonderzine

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

₴ 5 200

Instytutum

Напередодні свята всіх закоханих радимо не забувати й про себе коханих і подарувати собі щось приємне, що буде тішити не один день, наприклад набір косметики.

Наші серця не змогли залишитися байдужими до набору косметики для сяйва шкіри від INSTYTUTUM. Бренд розробляє засоби догляду за шкірою з клінічно доведеною ефективністю, які мріє мати на своїй б’юті-поличці чи не кожна дівчина, а набір косметичних мініатюр – це хороший спосіб познайомитися з кремами й тонерами й відчути на собі ефективність мультифункціональних формул.

До набору Nice to glow you set входять чотири мініатюри, дія яких направлена на те, щоб зробити шкіру сяючою, підтягнутою й здоровою. За регулярного використання продукти, що входять до набору, підвищують рівень колагену, освітлюють, зволожують й усувають небажану гіперпігментацію.

Що входить до складу набору?

Гідрофільна олія Transforming Melting Cleanser (20мл)

Крок 1 у догляді – гідрофільна олія з оптимальним слабкокислим pH і зволожувальними й оновлювальними компонентами для глибокого очищення, яка не сушить і не стягує шкіру й інтенсивно зволожує.

До складу входять очищувальні та зволожувальні некомедогенні олії, гіалуронова кислота, вітамін Е, провітамін B5 та алантоїн. Вони дозволяють зволожити, помʼякшити й заспокоїти шкіру. Окрім цього, до складу входить рослинний аналог ретинолу – бакучіол. Він пришвидшує оновлення клітин шкіри, водночас його можна вагітним і жінкам, які годують (ретинол їм заборонений).

Пілінг Triple-Action Resurfacing Peel (20 мл)

Крок 2 у догляді – пілінг, що оновлює шкіру ззовні та зсередини й водночас зволожує, а не стягує.

Існує багато видів ексфоліації, однак наейефективнішими й найбезпечнішими визнані кислотна, фізична й ензимна. І всі три INSTYTUTUM поєднав в одному засобі, взявши найкраще з кожної.

Окрім зовнішнього оновлення, пілінг також запускає внутрішній процес омолоджження клітин завдяки рослинній альтернативі ретиноїдів – синьо-зеленим водоростям. І щоб залишити шкіру мʼякою й зволоженою після нанесення пілінгу, у його складі є гіалуронова кислота, провітамін B5 і вітамін E.

Як результат гладка, сяйлива шкіра без пігментації й ранніх ознак старіння.

Кислотний тонер Resurfacing Glow Toner (50мл)

Крок 3 – балансувальний кислотний тонер з оптимальним рівнем pH 3,5 відновлює слабокислий pH шкіри після вмивання лужною водою. Тонер містить 6% гліколевої кислоти й 2% ніацинаміду, завдяки чому оновлює й висвітлює шкіру. Гіалуронова кислота зволожує шкіру, а провітамін B5, алантоїн й екстракт ромашки збалансовують дію кислот, перешкоджаючи подразненню шкіри. Тонер зменшує виділення себуму, насичує активними компонентами глибокі шари шкіри й забезпечує делікатну ексфоліацію для висвітлення пігментації й розгладження ранніх зморшок.

Крем C-Illuminating 3D Moisturizer (15 мл)

І завершальний, 4 крок у догляді – крем з ефектом сяйва. Працює як зволожувальний і живильний крем, а також як база під макіяж. Суперконцентрована формула містить антиоксидант – Вітамін C, який висвітлює шкіру, зменшуючи її гіперпігментацію. Разом із трипептидом у складі підвищує еластичність і разом з мікрочастинками міка надає шкірі мʼяке сяйво. Крем вирівнює тон шкіри й значно зменшує потребу в декоративній косметиці.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.