Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістКрем для шкіри навколо очей із ретиналем від Medik8

Крем для шкіри навколо очей із ретиналем від Medik8 — Вішліст на Wonderzine

Поступове омолодження тендітної зони

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

₴ 2173

medik8

Нічний крем Crystal Retinal Ceramide Eye від Medik8 із подвійним інкапсульованим ретинальдегідом і заспокійливим екстрактом ромашки.

Шкіра навколо очей – найтендітніша на нашому обличчі. Водночас вона чуттєва до найменших проблем, із якими ми регулярно стикаємося, як-от недосип, утома чи нестача рідини в організмі. Ліфтинг-крем Ceramide Eye запобігає їхнім візуальним проявам, адже був оптимізований спеціально для догляду за ділянкою навколо очей.

Завдяки керамідам, гіалуроновій кислоті й олії з насіння моркви, що входять до складу, нічний засіб зменшує видимість темних кіл, усуває ранкові набряки та просто розгладжує шкіру біля очей. Так із часом ця ділянка набуває омолодженого й здорового вигляду. Окрім того, крем підходить для чутливої шкіри.

Оскільки ретинальдегід у формулі крему чутливий до сонячного світла, наносити засіб треба ввечері, на чисту шкіру навколо очей, але уникати повік. Цей продукт вимагає поступового знайомства, тож для першого застосування підійде Crystal Retinal Ceramide Eye 3. Якщо ви вже користувалися кремом раніше, то модифікації 6 і 10 для вас будуть комфортними.

Текст: Єлизавета Джулай

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.