Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістЛіфтинг-маска Firmagic від INSTYTUTUM для нічного використання

Ідеальний продукт для шкіри, що втратила тонус

Ліфтинг-маска Firmagic від INSTYTUTUM для нічного використання — Вішліст на Wonderzine

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

₴ 4300

INSTYTUTUM

Бренд INSTYTUTUM представив новинку – щоденну нічну ліфтинг-маску FIRMAGIC, яка робить чіткішим контур обличчя й надає шкірі пружності. Маска спеціально була розроблена для шкіри, що втратила тонус.

Окрім корегування овалу обличчя й підтягування шкіри, маска зменшує глибину мімічних зморшок, зволожує й живить шкіру, підвищує її еластичність і стимулює її природні нічні процеси оновлення, шкіра стає більш сяючою. Це незамінний продукт для літнього догляду, особливо якщо ви недосипаєте.

Суттєвою перевагою FIRMAGIC є мультифункціональна формула з високою концентрацією активних інгредієнтів нового покоління з клінічно доведеною ефективністю, що робить результат помітним уже після першого використання.

Екстракт безсмертника діє як рослинний аналог колагену, унікальний компонент — нейропептид має дію подібну ботоксу, допомагає розслабити м’язи обличчя і помітно зменшує інтенсивність зморшок. Екстракт сливи какаду висвітлює шкіру та усуває негативні наслідки впливу УФ-променів, а Opti-Night Repair Complex, у складі якого є пробіотики, екстракт ківі та суперфуди, зміцнює бар’єрну функцію шкіри.

Маску можна наносити двома способами залежно від того, який ефект ви бажаєте отримати. Для кращого зміцнення шкіри та яскравого ліфтинг-ефекту нанесіть маску перед сном на чисту й суху шкіру обличчя, шию, зону декольте тонким шаром і залиште на ніч. Або ж нанесіть її товстішим шаром на 20 хвилин для надання шкірі сяйва.

Маску можна придбати за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.