Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістСонцезахисний крем від INSTYTUTUM, після якого шкіра як після відновлювальної маски

Не сушить, не залишає білих слідів, зволожує та бореться з пігментацією

Сонцезахисний крем від INSTYTUTUM, після якого шкіра як після відновлювальної маски — Вішліст на Wonderzine

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

₴ 2800

INSTYTUTUM

Бренд INSTYTUTUM випустив свій перший сонцезахисний крем DARK SPOT DEFENCE SPF50, який бореться з пігментацією, запобігає появі зморшок і зволожує шкіру.

Формула крему багата антиоксидантами, спеціально розроблена для запобігання та помітного зменшення темних плям і зміни кольору шкіри. Окрім цього, крем може підлаштовуватися під тон шкіри й має дуже легку текстуру, що просто ідеально для літнього догляду.

Безпечні фільтри нового покоління забезпечують високий рівень захисту від ультрафіолетових променів спектра А та В, синього світла та інфрачервоного випромінювання. А корінь турнепса, багатий на біологічно активні молекули, сприяє помітному зменшенню пігментації, а також надає шкірі сяйва й пружності. Пептиди какао разом з вітаміном Е забезпечують антиоксидантний захист, запобігаючи появі зморшок та пігментації шкіри.

Улітку шкіра потребує особливого зволоження, адже спекотна погода швидко зневоднює її. Саме тому INSTYTUTUM додали до крему екстракт салікорнії, який сприяє зволоженню шкіри, робить її більш пружною й гладкою. А екстракт кактуса Сагуаро суттєво освітлює тон шкіри, надає детокс-ефект і бореться зі шкідливим впливом навколишнього середовища: забруднене повітря, вихлопні гази, органічні забруднювачі, жорстка вода тощо. А ще крем веганський і не тестується на тваринах.

Захист від сонця варто нанести на обличчя, шию й зону декольте як завершальний етап догляду за шкірою. Не забувайте поновлювати його що 2 години.

Новинку від INSTYTUTUM можна придбати за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.