Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістКислотний пілінг від DCL, що повертає шкірі сяйво

Кислотний пілінг від DCL, що повертає шкірі сяйво — Вішліст на Wonderzine

Відлущує мертві клітини та вирівнює тон

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

₴ 2440

aslaboratory

Висипання, постакне, а також мімічні зморшки – що, як ці проблеми можна вирішити за допомогою домашніх процедур, виділивши на це лише трохи часу? У цьому можуть допомоги спеціальні пади просочені саліциловою, молочною, гіалуроновою, мигдальною й фітиновою кислотою, що входять до складу мультифункціонального пілінгу від бренда DCL.

Активні речовини запускають процес регенерації клітин, що своєю чергою вирівнює текстуру шкіри, відновлює їй тонус, зменшує висипання, бореться з пігментацією та повертає обличчю сяйво.

Продукт називають «королівською коштовністю серед кислотних падів». Як найкращий засіб для домашнього догляду його відзначили The Vogue Beauty Awards, Glamour Beauty Power List, Red Best Of Beauty Winners та інші. Цей пілінг гіпоалергенний, діє мʼяко й підходить будь-якому типу шкіри, навіть чутливому.

Засіб варто використовувати тричі на тиждень, не частіше. Процедуру краще робити ввечері. Після очищення шкіри залишіть сироватку на обличчі на 5–30 хвилин, до повного поглинання. Потім змийте водою та нанесіть зволожувальний крем. Уранці після пілінгу не забудьте захисти шкіру SPF.

До речі, цей продукт вважають бестселером. Віримо, що він допоможе усунути недоліки шкіри, покращити її стан, зберегти час, нерви та гроші.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.