Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістСерум із ретинолом Eyemultitasker для зони навколо очей від INSTYTUTUM

Робить шкіру пружною й бореться з темними колами навколо очей

Серум із ретинолом Eyemultitasker для зони навколо очей від INSTYTUTUM — Вішліст на Wonderzine

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

 

 

₴ 2 975

instytutum

 

 

 

Бренд INSTYTUTUM представив серум із ретинолом EYEMULTITASKER, який омолоджує шкіру навколо очей. 

Стрес, недосип, неправильно підібраний догляд негативно впливають на чутливу шкіру навколо очей і призводять до того, що вона втрачає свою пружність, а під очима можуть з’явитися набряки й темні кола. Серум EYEMULTITASKER допомагає позбутися цих неприємних наслідків завдяки дієвим формулам у своєму складі.

На відміну від більшості продуктів з ретинолом, серум EYEMULTITASKER можна наносити на всю шкіру навколо очей, зокрема на повіки. У складі він має суперконцентровану формулу з 5% ретиноїдного комплексу нового покоління, що поєднана з гідроксипінаколоном. Він залишається стабільним у шкірі довше, ніж ретинол, а це означає, що продукти з цією формулою є більш ефективними й дієвими, зазначає команда бренда.

Також у складі серуму є компонент-синергік – екстракт рамбутану, який зменшує зморшки й поліпшує тонус й еластичність шкіри. Екстракт білих квітів зменшує набряки й темні кола навколо очей, надає виражений ліфтинг-ефект верхньої повіки. Потужний тетрапептид сприяє виробленню колагену, корегує контур очей і підвищує пружність шкіри. Олія каріте, мигдалева олія, провітамін B5 і вітаміни Е і B12 ефективно взаємодіють, розгладжують, заспокоюють, пом’якшують і зволожують шкіру. 

«Ця унікальна комбінація була спеціально розроблена для делікатної зони навколо очей. Вона робить серум максимально потужним, але й делікатним і не викликає подразнень. Один серум закриє всі ваші потреби, адже одночасно підтягує й висвітлює шкіру, бореться зі зморшками й темними колами навколо очей», – зазначає засновниця INSTYTUTUM Наталія Деркач.

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.