Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHAPTA став першим у світі пристроєм для нанесення макіяжу для людей з інвалідністю

Макіяж для людей з порушенням рухової функції рук

HAPTA став першим у світі пристроєм для нанесення макіяжу для людей з інвалідністю — Новини на Wonderzine

На всесвітній виставці споживчої електроніки CES® 2023 L’Oréal представили HAPTA – перший портативний комп’ютеризований аплікатор для нанесення помади.

За попередньою оцінкою, 50 мільйонів жителів планети мають порушення рухової функції рук. Це ускладнює виконання ними деяких повсякденних дій, зокрема й нанесення макіяжу, тож вони можуть почувати себе виключеними з б’юті-світу. HAPTA ж дає змогу впевнено і якісно наносити макіяж у домашніх умовах.

Пристрій розробили вчені й інженери L'Oréal у співпраці з Verily. Він поєднує інтелектуальне керування рухом і налаштовувані насадки, завдяки чому користувачі можуть виконувати широкий діапазон рухів, відкривати продукт без проблем і точно наносити помаду. Це додає людям із порушенням рухової функції рук упевненості й самостійності в самовираженні через макіяж.

Як зазначають у L'Oréal, інклюзивність є основою стратегії бренда. «Ми із захопленням присвячуємо себе впровадженню нових технологій, завдяки яким споживачам стають доступні нові косметичні послуги, здатні задовольними досі не задоволені потреби кожної людини», – наголошує Барбара Лаверно, заступниця генерального директора з досліджень й інновацій.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.