Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКомпанія L’Oréal придбала австралійський люксовий бренд Aesop

За 2,5 мільярда доларів

Французька компанія L’Oréal придбала австралійський бренд доглядової косметики люкс-класу Aesop у компанії Natura & Co. Про це повідомляє WWD.

Компанія Aesop була створена в 1987 році й базується в Мельбурні, Австралія. Бренд виготовляє продукти для догляду за шкірою, волоссям і тілом із рослинними інгредієнтами й за екологічними веганськими формулами. На момент угоди між L’Oréal і Natura & Co. вартість Aesop становила понад два з половиною мільярди доларів. Дохід компанії за минулий рік становить пів мільйона доларів.

Цей бренд доступний у престижних магазинах роздрібної торгівлі й закладах краси по всьому світу. У 2022 році Aesop почав опановувати ринок Китаю, що відповідає його стратегії розширення.

«Aesop зачіпає всі сучасні тенденції, і L’Oréal сприятиме розкриттю його величезного потенціалу зростання, зокрема в Китаї й туристичній роздрібній торгівлі», – сказав у заяві Ніколас Ієронімус, головний виконавчий директор L’Oréal.

Тепер Aesop приєднається до підрозділу L’Oréal Luxe, до якого входять косметичні бренди, як-от: Lancôme, Yves Saint Laurent, Helena Rubinstein, Kiehl’s і Mugler.

За інформацією Reuters, ця угода полегшує фінансове становище бразильської компанії Natura & Co. Зокрема, про труднощі з бізнесом Aesop було відомо з деяких заяв керівництва Natura & Co. Гроші за Aesop компанія очікує отримати готівкою.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.