Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниL’Oréal Україна запустила шостий сезон освітньої програми «Краса для всіх». Про що вона

Допомога жінкам отримати нову професію в галузі краси

L’Oréal Україна запустила шостий сезон освітньої програми «Краса для всіх». Про що вона — Новини на Wonderzine

У травні L’Oréal Україна розпочинає шостий сезон загальноосвітньої програми «Краса для всіх». Її мета – за допомогою спеціального курсу допомогти жінкам, які перебувають у непростій життєвій ситуації, опанувати основи перукарської майстерності й почати кар’єру в галузі краси.

Навчання L’Oréal стартували в Києві і Львові. Курси перукарської майстерності викладають майстри салонного бізнесу, експерти й експертки, які працюють із брендом Matrix. Учасниці курсу також мають можливість займатися з психологом, щоб поліпшити свій психологічний стан.

Протягом чотирьох місяців, із травня по серпень 2023 року, учасниці навчатимуться в групах по 25 осіб, із дотриманням усіх заходів безпеки. Програма передбачає понад 220 годин навчання. Після завершення навчання учасниці отримають дипломи про здобуття професії перукарки.

За п’ять років реалізації програми в Україні 164 жінки безоплатно здобули освіту в галузі краси. У 2023 році до програми приєднаються ще понад 100 українок.

«Ця програма – один з інструментів, за допомогою яких жінки мають можливість отримати нову професію, працевлаштуватися, стати фінансово незалежними й змінити своє життя на краще», – коментує Катерина Ануріна, старша спеціалістка з комунікацій L’Oréal Україна.

Програму «Краса для всіх» здійснюють за підтримки Фундації L’Oréal і спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA). У Києві вона реалізовується в приміщенні Київського коледжу легкої промисловості, а у Львові – на базі Молодіжного навчального центру імені св. Івана Боско.

У вересні 2023 року L’Oréal Україна планує запустити сьомий сезон програми.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.