Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниL’Oréal Україна запустила сьомий сезон освітньої програми «Краса для всіх»

Щоб допомогти жінкам, які перебувають у складній життєвій ситуації

L’Oréal Україна запустила сьомий сезон освітньої програми «Краса для всіх» — Новини на Wonderzine

У вересні 2023 року L’Oréal Україна спільно з UNFPA запустили сьомий сезон програми «Краса для всіх», суть якої – допомогти жінкам, які перебувають у непростій життєвій ситуації, опанувати основи перукарської майстерності й візажу, щоб почати кар’єру в галузі краси.

«Ми в UNFPA системно займаємося підтримкою жінок, котрі постраждали від гендерно зумовленого насильства. Ця проблема є особливо актуальною під час війни – за даними Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, у 2022 році до поліції й соціальних служб надійшло понад 250 тисяч звернень щодо домашнього насильства. Щоб розірвати коло насильства, жінці важливо мати економічну незалежність», – коментує Альона Зубченко, керівниця програми UNFPA з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству.

Учасниці програми матимуть змогу займатися з психологом, фахівцем від UNFPA, щоб поліпшити свій психологічний стан. Після завершення навчання учениці отримають дипломи про здобуття професії перукарки або візажистки, залежно від обраного напряму.

 Основи перукарської майстерності

Навчання проводитимуть майстри салонного бізнесу, експерти й експертки, які працюють із брендом Matrix. Курс передбачає понад 240 годин навчання. Він триватиме 3,5 місяця, з вересня по грудень, як в онлайн-, так і в офлайн-форматі. 

Основи візажу

Курс із візажу запускають уперше, за ініціативи бренда NYX Professional Makeup. Його викладатимуть візажисти й візажистки України спільно з MakeUp Me Academy й представниками бренда NYX Professional Makeup. Заняття розпочнуться у вересні й триватимуть два місяці.  

У Києві програма реалізовується в приміщенні Київського коледжу легкої промисловості, а у Львові – на базі Молодіжного навчального центру імені св. Івана Боско.  

За п’ять років реалізації загальноосвітньої програми в Україні 164 жінки безоплатно здобули освіту у сфері краси. У 2023 році до програми приєднаються ще понад 100 українок.

«Почати нове життя – це те, з чим стикались українці з 24 лютого минулого року, які були вимушені покинути власні домівки та втратити роботу. Ця програма – один з інструментів, за допомогою яких жінки мають можливість отримати нову професію, працевлаштуватися, стати фінансово незалежною та змінити своє життя на краще» – Катерина Захараш, директорка з корпоративних комунікацій L’Oréal Україна.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.