Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМартін Скорсезе зняв рекламу парфумів Bleu de Chanel із Тімоті Шаламе

Відео «досліджує багатогранність особистості, яка намагається прокласти власний шлях у реальності слави»

мериканський кінорежисер Мартін Скорсезе зняв рекламу чоловічих парфумів Bleu de Chanel із Тімоті Шаламе в головній ролі.

Як пише DTF, у 2010 році режисер також працював над першим рекламним відео цих парфумів. Тоді обличчям кампейну став французький актор Гаспар Ульєль, який загинув на гірськолижному курорті у січні 2022-го.

За словами Скорсезе, для нової реклами Bleu de Chanel він переосмислив ті самі ідеї, що й для кампейну 2010 року, однак «адаптував їх під сьогодення» – «страх і виснаження знаменитості, спокуса красивої жінки й мелодії рок-н-ролу».

Згідно з синопсисом, відео «досліджує багатогранність особистості, яка намагається прокласти власний шлях у реальності слави. Шаламе грає роль, відверто створену для нього, оскільки його головна задача полягає в зображенні тієї тонкої межі між надмірною увагою, що приходить зі славою, і прагненням лишатися автентичним у своїй майстерності – уміння, яке Шаламе безперечно опанував».

Скорсезе поділився, що для нього стало викликом розказати цілу історію всього за 60 секунд. «Неважливо скільки картин ти зняв і скільки років уже намагаєшся розповідати історії. Можливо, це одна з найскладніших задач», – зазначив режисер.

Тімоті Шаламе назвав роботу зі Скорсезе «найбільшою честю у своїй кар’єрі»: «Я ніби викреслив один із найважливіших пунктів у своєму списку справ, які маю встигнути до смерті».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.