Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниL’Oréal Україна допомагатиме жінкам у скрутному становищі отримати професію перукарок чи візажисток

Новий сезон загальноосвітньої програми «Краса для всіх»

L’Oréal Україна допомагатиме жінкам у скрутному становищі отримати професію перукарок чи візажисток — Новини на Wonderzine

L’Oréal Україна оголошує новий сезон загальноосвітньої програми «Краса для всіх». Її мета – навчити жінок, які перебувають у непростій життєвій ситуації, основ перукарської майстерності й основ візажу, щоб допомогти їм побудувати свій шлях до нового життя.

За шість років реалізації загальноосвітньої програми в Україні вже 360 жінок безоплатно здобули освіту у сфері краси. Старша спеціалістка з комунікацій L’Oréal Україна Діна Турчина зауважує:

«Багато жінок стали єдиними годувальницями у своїх родинах, які тепер не мають ні джерел доходу, ні можливостей для професійного розвитку. Вторгнення спричинило високий рівень невизначеності, що означає, що вони не можуть планувати своє майбутнє. Тому програма «Краса для всіх» для нас набула особливого значення. Це та сама можливість для українок опанувати нову професію, працевлаштуватися й відновити своє життя».

Основи перукарської майстерності

Курс перукарської майстерності відбуватиметься вже восьмий сезон поспіль за ініціативи бренда Matrix. Упродовж чотирьох місяців, із лютого по травень 2024 року, 100 учасниць, які пройдуть співбесіди, навчатимуться у висококваліфікованих викладачів і найкращих майстрів салонного бізнесу, які працюють із Matrix. Жінки отримають необхідні навички, щоб розпочати кар’єру в салонному бізнесі.

Курс передбачає понад 240 годин навчання. Заняття відбуваються двічі або тричі на тиждень в онлайн- й офлайн-форматах.

У Києві програма реалізовується в приміщенні Київського коледжу легкої промисловості, а у Львові – на базі Молодіжного навчального центру імені св. Івана Боско.

Навчання розпочнеться в лютому одразу у двох містах України: Києві і Львові. Подати заявку на участь у Києві можна за цим посиланням, у Львові – за цим посиланням.

Основи візажу

Запуск курсу з візажу здійснюється другий рік поспіль за ініціативи бренда NYX Professional Makeup. Цей курс викладатимуть висококваліфіковані візажисти й візажистки України спільно з MakeUp Me Academy й представниками бренду NYX Professional Makeup. 

Навчання в Києві розпочнеться в березні 2024 року, до нього зможуть долучитися 20 жінок. Заняття відбуватимуться двічі на тиждень упродовж двох місяців.

Подати заявку на участь у Києві можна за посиланням.

У 2024 році програма додатково передбачає заняття з психологом, які допоможуть учасницям поліпшити свій психологічний стан. Також вони матимуть заняття з експертами з просування в соціальних мережах і спеціалістами зі створення портфоліо й CV. Це надасть випускницям можливість сформувати необхідні навички, щоб легко почати кар’єру у сфері краси.

Після завершення навчання учениці отримають дипломи про здобуття професії перукарки або візажистки залежно від обраного напряму.

Реалізація програми здійснюється за підтримки Фундації L’Oréal і спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.