Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБейонсе запускає лінійку засобів догляду за волоссям

Вона вийде 20 лютого

Бейонсе запускає лінійку засобів догляду за волоссям Cécred. Про це співачка повідомила в Instagram.

Лінійка вийде 20 лютого. Поки невідомо, що саме до неї ввійде, однак Washington Post припускає, що це будуть стимулятори для росту волосся, девайси для укладання волосся, гребінці, аксесуари, вітамінні добавки й багато іншого. 

Торік у травні Бейонсе розповіла, що її першою роботою було підмітання підлоги в салоні краси її мами. Бейонсе також виступала перед клієнтами зі своїм попгруртом Destiny's Child. Співачка зазначила, що в маминому салоні «на власні очі побачила, що те, як ми доглядаємо за волоссям, може безпосередньо впливати на наші душі».

У 2021 році вона також говорила в інтерв’ю Harper's Bazaar: «Спільнота має силу, і я бачила це як донька власниці салону. Я познайомилася з багатьма підприємицями, якими я захоплювалася… Я на власні очі побачила, як салон може бути простором для жінок. 

Я бачила, наскільки емоції темношкірих жінок пов’язані з нашим волоссям і красою. Індустрія краси не завжди розуміє ці емоції й те, що нам потрібно. Я хочу побудувати спільноту, де жінки будь-якої раси зможуть спілкуватися й ділитися деякими з цих секретів, щоб ми могли продовжувати підтримувати одна одну. Я хочу дати жінкам простір відчути власну силу й розповісти свої історії».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.