Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДизайнер Джейсон Ву створить власний бренд косметики

Jason Wu Beauty

Американський дизайнер Джейсон Ву спільно із засновницею NYX Cosmetics Тоні Ко анонсував запуск власного бренду косметики Jason Wu Beauty, повідомляє WWD.

За попередньою інформацією, головним фокусом бренду стане косметика для щоденного макіяжу доступної цінової категорії. Зокрема, в асортименті Jason Wu Beauty буде представлено 25 продуктів для макіяжу очей, губ і брів. Їх вартість варіюватиметься від 10 до 25 доларів. Очікується, що косметика бренду буде cruelty-free, тобто її не тестуватимуть на тваринах і не виготовлятимуть з компонентів, отриманих від мертвих тварин.

«За останні кілька років ми бачили багато яскравих трендів в макіяжі. Але бренд Jason Wu прийняв більш природну сторону краси... Ми справді думаємо, що саме за цим трендом майбутнє», – сказав дизайнер.

Як розповідає WWD, співпраця дизайнера і Тоні Ко розпочалась після їх зустрічі на вечірці. У той період засновниця бренду NYX шукала бізнес-партнера для запуску бренду, який створюватиме косметику в стилі Marc Jacobs Beauty і Tom Ford, але за більш доступною ціною.

Офіційна дата запуску бренду – 17 січня 2021 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.