Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниUnilever прибере слово «нормальний» із паковання більш ніж 200 товарів

Також заборонить використання фотошопу у своїх рекламних кампаніях

Unilever, світовий лідер б’юті-ринку, що стоїть за брендами, як-то: Dove, Clear, Sunsilk – заборонить надмірне використання фотошопу у власних рекламних кампаніях. Крім того, прибере слово normal із реклами косметичних товарів з огляду на зміну соціальних та екологічних норм на ринку.

Unilever заявили, що виключать усі цифрові зміни форми, розміру, пропорції та кольору тіла зі своїх бренд-фото. Заборона фотошопу торкнеться реклами Unilever, а також інфлуенсерів, яким компанія платить за просування продуктів.

Процес видалення слова normal з паковання зачепить не менше 200 продуктів і буде завершений протягом 2021 року. Це дозволить усунути критику з приводу того, що корпоративні концепції норм можуть бути виняткові, особливо якщо вони були задумані з погляду однієї расової або демографічної групи.

Підрозділ краси й догляду Unilever – один із найбільших серед рекламодавців, який витрачає від 4 до 5 мільярдів доларів на рік. У січні 2021-го компанія пообіцяла боротися зі стереотипами щодо жіночих тіл і збільшити витрати на компанії, очолювані жінками або не представленими групами, із 300 мільйонів до 2 мільярдів євро на рік.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.