Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МейкапМайстер-клас. Як намалювати креативні стрілки різної складності

Майстер-клас. Як намалювати креативні стрілки різної складності — Мейкап на Wonderzine

Покрокова інструкція від візажистки

У рубриці «Майстер-клас» ми прокачуємо свої навички з макіяжу разом із візажистами.

У першому випуску вчимося малювати яскраві стрілки різного рівня складності під керівництвом Саші Чудєєвої.

Саша Чудєєва

візажистка, фотографка


Стрілки – це не важко, якщо потренуватися, знайти зручну підводку та правильну форму, яка підходить саме вашим повікам, а також запам’ятати кілька прийомів, якими я ділитимуся далі.

Що спільного між стрілками й кіньми? І ті, і ті відчувають страх. Хвилювання й невпевненість дуже заважатимуть, тому спробуйте перемкнутися на щось інше: увімкніть подкаст або серіал на фоні.

Запасіться ватними паличками та міцелярною водою на випадок, якщо щось піде не так. Будь-яку помилку чи неправильний рух можна буде виправити, а чіткість ліній довести до ідеалу скошеним пензликом і консилером.

Надалі кілька разів згадуватиму Duraline – це засіб від Inglot, який я часто використовую для роботи з графікою. Ним можна розбавити суху текстуру, довести продукт до потрібної консистенції чи зробити його більш стійким.

А тепер – let’s play. Я покажу вам кілька варіантів небанальних стрілок, якими можна прикрасити себе цього літа (і не тільки).

Золоті стрілки з розривом

Якщо хочеться, щоби сонце виблискувало на повіках – золоті стрілки до ваших послуг. Мій рецепт: змішати Duraline із золотим пігментом Powdered Metal від Graftobian. Також можна використати золоті тіні, хайлайтер або олівець для очей.

Тонким пензлем нанести продукт, починаючи з внутрішнього кута ока. Зробити відступ, щоб утворився «розрив» у стрілці, і знизу догори провести лінію, паралельну краю попередньо намальованої частини стрілки. Домалювати кінчик стрілки. Щоб закінчення вийшло більш гострим, виведіть його в останню чергу, коли на пензлі лишиться невелика кількість продукту.

Брови можна укласти прозорим гелем, а вії завити керлером. Спеціально не фарбувала їх, аби результат був натуральним і по-літньому легким. Така стрілка ідеально пасуватиме до солом’яного капелюха та сукні з льону. А оскільки грань «нарядності» із золотим пігментом перетнути надзвичайно легко, то для вечірнього образу досить буде густо нафарбувати вії.

Блакитні стрілки

Стрілка небесного кольору стане яскравим акцентом вашого образу. Така форма стрілки особливо підійде тим, хто хоче видовжити розріз очей.

Для цього макіяжу я використала гелеву підводку Colourpop у відтінку Prance. Можна поекспериментувати з кольором або замінити підводку олівцем чи тінями, які треба нанести поверх праймера для повік. Я змішувала підводку з Duraline для досягнення потрібної консистенції, адже цей гелевий лайнер сам по собі надто густий і сухий.

У цьому макіяжі я також висвітлила внутрішній кут ока білими тінями, а біля зовнішньої частини стрілки додала хайлайтер Anastasia Beverly Hills у відтінку Vegas.

Водостійка підводка-фломастер Wycon Secret Amulet Eyeliner (Secret Blue)

Ціна98 гривень з урахуванням знижки

Гелева підводка Inglot AMC Eyeliner Gel (88)

Ціна312 гривень з урахуванням знижки

Неонові трирівневі стрілки

Макіяж для тих, хто любить вечірки й готовий до рівня «advanced» у малюванні стрілок. Вам знадобляться неонові продукти (у мене бренду Stargazer). Вони складні в роботі, але ефектний результат вартий того, щоб шукати до них підхід.

Спочатку рідним аплікатором рідкої підводки проводжу лінію неоново-зеленим кольором. Поки продукт вологий, дублюю пігментом того самого бренду й кольору – це дає більш охайне та яскраве покриття. Потім наношу чорну підводку (NYX Gel Liner з Duraline), коригуючи край неонової частини. Додаю жовтий, трішки розтушовую кінець лінії чистим пензликом, так само дублюю пігментом. Знову додаю чорної підводки під жовтий, щоб зробити край охайнішим. Після цього скошеним пензлем із міцелярною водою рівняю краї. Фарбую вії – і готово.

Текст

Таїсія Куденко

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.