Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МейкапКолір і догляд. 8 комфортних відтінкових бальзамів для губ

Колір і догляд. 8 комфортних відтінкових бальзамів для губ — Мейкап на Wonderzine

Які не залишаються на масці

Відтінкові бальзами взяли найкраще від помад і доглядових засобів: вони легкі, дбайливі та надають губам приємного кольору. Розповідаємо, у яких брендів шукати такі продукти, й наводимо 8 варіантів на різні колір, смак і бюджет.

Maybelline New York Baby Lips

99 гривень

Baby Lips – знахідка для тих, хто звик носити бальзам для губ у кожній сумці. Бюджетний засіб Maybelline New York, який нагадує фруктовий льодяник і пахне так само, забезпечує губам легкі блиск і колір. 

Якщо маєте звичку облизувати губи, щойно вони починають сохнути, тримайте під рукою такий бальзам. Відновити потріскану шкіру він не допоможе, а от усунути незначну сухість – цілком.

Yves Rocher «Ожина»

109 гривень

Якщо ви хоч раз користувалися бальзамом Yves Rocher, то вже знаєте, що на нього можна покластися навіть узимку, коли губи сохнуть і лущаться. Минулого року бренд «прокачав» свої бальзами й додав три кольорові опції.

«Ожина» надає губам сливового відтінку й залишає ненав'язливий ягідний аромат. Засіб містить олію каріте й воски рослинного походження.

Dior Addict Lip Glow

1367 гривень

Цієї весни Addict Lip Glow пережив апгрейд: Dior оновили формулу продукту, додали до палітри нові відтінки та прикрасили футляр рожевим лого. Засіб зволожує губи завдяки оліям вишні й ши та дає легкий глянцевий блиск. 

Addict Lip Glow адаптується під pH шкіри, тому відтінок «кастомізується» прямо у вас на губах. За рекомендаціями бренда, засіб можна використовувати як доглядову базу під помади та блиски або окремо для напівпрозорого кольорового покриття.

Givenchy Le Rose Perfecto

1304 гривні

Засоби для губ часто порівнюють з аксесуарами, але у випадку з Le Rose Perfecto з цим справді складно посперечатися. Стильний шкіряний футляр навіть шкода ховати до косметички. Вміст футляру не відстає від дизайну: бальзам з олією троянди та гіалуроновою кислотою легко ковзає губами та добре пом’якшує шкіру.

В оновленій палітрі Le Rose Perfecto – 10 відтінків: дев’ять кольорових із мармуровою текстурою та відтінковим ефектом та один, що адаптується під pH шкіри та змінює колір. Засіб надає губам ніжного блиску й відтінку, але не відбивається на масці.

Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm

580 гривень

Бальзами-олівці можна знайти в багатьох брендів, але саме Chubby Stick став синонімом цього формату. Бестселер Clinique надає губам насиченого кольору, тому цілком здатен замінити помаду, але при цьому піклується про губи, як доглядовий засіб.

Формат олівця дозволяє промалювати охайний контур, а з часом узагалі довести цю дію до автоматизму й фарбуватися без дзеркала.

Lancôme L’Absolu Mademoiselle Balm

1250 гривень

Якщо старше покоління залишається відданим класичним помадам Lancôme, то молодше готове експериментувати із форматами. L'Absolu Mademoiselle Balm – відтінковий бальзам, який живить і розгладжує шкіру губ. Окрім традиційних компонентів на кшталт олії макадамії та рослинних восків, у формулі є олія перцевої м’яти, яка забезпечує плампінг-ефект, тобто надає губам об’єму.

У палітрі можна знайти відтінок на будь-який смак: від нейтрального бежу до насиченого помаранчевого. Є бальзами із дрібним шимером і без нього.

E.L.F. Ride Or Die Lip Balm

202 гривні

Під час наступного шопінгу на iHerb зверніть увагу на бальзами E.L.F. Засіб у тюбику має доволі густу, але пластичну текстуру, добре пом’якшує сухі губи й заповнює собою дрібні тріщинки. Бальзам представлений у кількох відтінках: від ягідного Boss Berry до карамельного Tough Cookie.

E.L.F. – cruelty-free й vegan бренд, тож засіб не підлягає тестуванню на тваринах і не містить компонентів тваринного походження.

Glossier Balm Dotcom

325 гривень

Balm Dotcom – бестселер Glossier, який фігурує на Instagram-розкладках частіше, ніж кварцовий ролер чи гуаша.

За фотогенічним пакованням ховається справді хороший продукт, здатний «оживити» сухі й пошкоджені губи. Текстура в засобу щільна, воскова, але комфортна, без зайвої липкості й жирності. Відтінковий ефект дають відтінки Rose, Cherry, Mango та Berry.

Офіційної доставки в Україну Glossier не пропонують, але їхню продукцію можна придбати через баїнг-сервіси чи реселерів.

обкладинка: Glossier

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.