Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаШведський б’юті-ритейлер запустив кампанію про прийняття себе

Він переконує, що недоліки людей – це їхні особливості

Шведський інтернет-магазин косметики Lyko й агенція Åkestam Holst NoA зняли рекламу зі слоганом Every way is okay. Мета кампанії – переконати людей, що немає «правильного» життя, а їхні недоліки – це особливості.

Для кампанії зняли три ролики. У кожному з них головний герой чи героїня розповідають про свої недоліки, які змушують їх почуватися невпевнено. Наприклад, нещодавно розлучена жінка бореться зі стереотипами про старіння, поки готується до вечірки в місті, а підліток не може вирішити, на який бік зробити проділ. В іншому ролику юнак вагається, чи голити волосся на тілі і як.

«Категорія краси й краса загалом, як правило, визначаються тим, що можна й чого не можна робити. Навіть якщо бренди можуть запускати кампанії на кшталт «будь собою» тощо, основне відчуття полягає в тому, що краще не облажатися, тому що зрештою ви або круті, або ні, – говорить копірайтер Деніел Ваччіно з Åkestam Holst NoA. – У нашому підході ми хотіли врахувати невпевненість, пов’язану з цією категорією, і перетворити її на позитив. Це нормально відчувати, що ти не знаєш, що в біса робиш. Чесно кажучи, хто цього не відчуває?»

Кампанію проводитимуть на скандинавських ринках, на телебаченні, на вулицях, у цифровому форматі, на радіо і в магазинах.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.