Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаА це що таке: кондиціонер для вій

А це що таке: кондиціонер для вій — Краса на Wonderzine

Основна функція вій – захищати очі

Кондиціонер для вій – хороший засіб, якщо у вас тонкі, слабкі і схильні до випадіння вії. Завдяки поживним інгредієнтам у складі він зміцнює структуру вій і робить їх міцнішими і щільнішими.

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Просунуті кондиціонери для вій містять пептиди, амінокислоти, глюкозамін, біотин й інші важливі речовини. Вії, як і волосся, складаються з білка. Пептиди взаємодіють із будівельним білком у кутикулі вій, зміцнюючи її структуру й відновлюють пошкодження.

Основна функція вій – захищати очі від пилу, бруду й усього чужорідного. Кожна вія «живе» близько 90 днів, а оновлюється що сім-вісім тижнів. Проте варто сподіватися, що волоски будуть здоровими, якщо щодня наносити декоративну косметику або змивати її невідповідними засобами для зняття макіяжу. Тому, якщо є бажання зміцнити вії, зробити їх густішими й запобігти ламкості, радимо спробувати кондиціонер для вій.

Як застосовувати

Ретельно очистити зону навколо очей, зокрема, видалити макіяж, жири й забруднення за допомогою міцелярної води або іншого засобу, який призначений для очищення орбітальної зони.

Один раз на день нанесіть тонкою лінією кондиціонер безпосередньо на вії, за 2 мм від лінії росту. Дочекайтеся висихання, перш ніж наносити інші косметичні засоби. Для найкращих результатів потрібно застосовувати засіб щодня.

Кондиціонер Grande Cosmetics GrandeLASH-MD Lash Enhancing

Три важливі інгредієнти сироватки: гіалуронова кислота, яка відповідає за зволоження; вітамін Е, який живить вії, і найважливіший компонент – аналог простагландину, так званий ізопропілклопростенат. Простагландин – ліпід, який на початку 30-х років минулого століття почали активно використовувати в офтальмології, а потім зовсім випадково офтальмологи виявили його цікавий побічний ефект: вії пацієнтів, які використовують препарати від глаукоми, виростали майже в півтора раза. Тож радимо спробувати, адже ця сироватка завоювала багато нагород в косметичній індустрії.

Ціна – 68 доларів

Сироватка-кондиціонер для вій RevitaLash® Advanced Sensitive для чутливих очей

Кондиціонер RevitaLash® Advanced Sensitive розроблено лікарем. Формула засобу створена спеціально для чутливих очей і зміцнює й підкреслює природну красу вій. Завдяки інноваційній технології інкапсуляції засіб має найніжнішу дію й не викликає подразнення. У складі засобу пептиди, амінокислоти, рослинні екстракти, які захищають від ламкості й пошкодження, підвищують еластичність і зволожують вії.

Ціна – ​​4043 гривні

Сироватка-кондиціонер RapidLash

У складі сироватки – мідь, олігопептиди, біотин, пантенол, екстракт гарбузового насіння й запатентований компонент Hexatein®, які в комплексі роблять вії довшими й густішими. Завдяки унікальній формулі сироватка поліпшує регенерацію клітин, подовжує, зміцнює й оздоровлює вії, робить їх довгими й доглянутими, а також сприяє росту нових війок. Засіб пройшов суворий клінічний контроль і схвалений провідними світовими косметологами.

Ціна – 1117 гривень

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.