Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаЗатишок і світло. 10 ароматичних свічок від українських брендів

Затишок і світло. 10 ароматичних свічок від українських брендів — Краса на Wonderzine

Poetry Home, Wood Mood, The Homest

У нових реаліях свічки є не лише частиною декору для створення камерної атмосфери в домівці, а й незамінними предметами під час тривалих відключень електроенергії. Вони дарують затишок і комфорт навіть тоді, коли все навколо занурене в пітьму.

Ми підготували добірку з 10 свічок від українських брендів, кожна з яких вирізняється особливим ароматом, дизайном або меседжем. Про дерев’яні й кришталеві вироби, святкові набори й лімітовані колекції читайте далі в матеріалі.

Текст: Анастасія Поляк

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Candle Nova

Особливістю бренда Candle Nova є виготовлення свічок у вінтажних кришталевих посудинах різної форми: бокалах, цукерницях, піалах тощо. Команда закуповує їх на різноманітних аукціонах в Україні або за кордоном, щоб дати предметам друге життя і створити естетичні й екологічні свічки.

Ми радимо свічку у вінтажній цукерниці середнього розміру з дерев’яним гнітом. Вона, як і більшість виробів бренда, не є ароматичною, проте на бажання можна обрати й додати до неї певний запах.

₴ 900

The Homest

The Homest – виробник свічок із лаконічним і мінімалістичним дизайном. Бренд випустив декілька колекцій свічок: у чорному й прозорому склі, Love Yourself, котра символізує любов до себе, і присвячену українським парфумерам Ukrainian Niche Collection. Засновники бренда приділяють особливу увагу ароматам, щоб ті асоціювалися в людей з певними періодами їхнього життя. На сайті, зокрема, до кожної свічки пропонується опис моменту, у який перенесе вас її запах.

Наприклад, ця свічка Early morning in the forest у прозорому склі подарує вам відчуття, які виникають під час ранньої прогулянки у свіжому після дощу лісі. Сама назва говорить і про аромат: серед основних нот – деревний мох, шавлія, цитрусові й бурштин.

₴ 799

Teplo Candle

На початку повномасштабного вторгнення бренд Teplo Candle передав більш ніж 1000 свічок до волонтерських центрів і лише нещодавно знову відновив роботу. Зараз команда пропонує вироби з декількох колекцій: Teplo Home, до якої входять 11 свічок з авторськими ароматами, «Новий рік» зі святковими наборами й декілька предметів декору з колаборацій.

Парфумована свічка Exotic Fruits наповнить вашу оселю солодкими запахами лічі, абрикосу, жасмину й мускусу. Вона розрахована на 55 годин горіння, тому довго радуватиме вас під час відключень світла.

₴ 1100

Wood Mood

Бренд Wood Mood представляє унікальні свічки в дереві, які не лише мають естетичний вигляд, а й цілком безпечні для використання. Кожен виріб відрізняється один від одного: є свічки з фактурною корою, шліфовані або вугільно-чорні, які були оброблені вогнем. Як запевняють засновники бренда, тепла від згоряння недостатньо для того, щоб запалити дерев’яні стінки виробів, тому їхнє спалювання не буде створювати небезпеку.

Ми обрали свічку Patio candle Rocky з рельєфною темно-коричневою корою. Її запах ви зможете обрати самостійно: бренд пропонує аромати хвойного лісу або кедру.

₴ 1190

Poetry Home

Poetry Home – люксовий бренд з ексклюзивними ароматичними виробами. Як описує команда, їхня продукція створена для всіх поціновувачів високої парфумерії і складних ефірних композицій. В асортименті бренда є як і звичайні ароматичні свічки у фірмовому авторському пакуванні, так і вироби у вигляді тварин, зокрема в колекції Animal Story.

Ароматична свічка La Vent De La Côte D’azur створює легкий запах свіжоскошеної трави й тропічного лісу. Вона представлена у світлій кришталевій місткості, об’єм якої 2000 грамів. Завдяки розміру час горіння свічки перевищує 180 годин, що дозволить вам насолоджуватися її ароматами безліч вечорів поспіль.

₴ 6999

Falitsata

Свічки Falitsata відомі таємними посланнями, які з’являються під час плавлення воску. Майже до будь-якого виробу з асортименту можна додати букви й створити свічку з особливою для вас фразою. Уся продукція бренда яскрава й виконана в авторському стилі. На їхньому сайті можна знайти мінімалістичні свічки різних кольорів, з фігурками всередині або ж прикрасами зовні.

Солодкий запах лісових ягід і фруктів вам подарує свічка Forest Berries. Особливою її робить не лише аромат, а й фігурки самих ягід і смаколиків усередині.

₴ 380

INRO

INRO – бренд парфумованої косметики й свічок з натуральних компонентів, які не шкодять здоров’ю й природі. Аромати всіх виробів були створені у співпраці з парфумерами з різних країн. На їхньому сайті можна знайти свічки із запахами чайної троянди, ванілі й морозива, дерева й цитрусу й багато інших.

Парфумована свічка «Мамо» наче нагадує про таку дорогу для кожного з нас людину й затишний батьківський дім. Серед нот – чайна троянда, півонія й зелень.

₴ 350

Melisa Home

Головною особливістю бренда Melisa Home є натуральні ароматичні свічки для кожного місяця в році. Так жовтень пахне кленовим цукром і спеціями, грудень – різдвяною ялинкою, а січень – святковим глінтвейном. Придбати можна як окремі вироби, так і подарункові бокси, до яких входять також свічки у формі певних героїв, шкарпетки або листівки.

Атмосферу свята й теплих зимових вечорів у родинному колі подарує свічка Holiday. Аромат одразу ж асоціюється з назвою: тут і запах мандаринів, і соковитих апельсинів, і лимонної цедри з солодкою ваніллю.

₴ 250-350

Thirteen Candle

Бренд представляє вироби в різних колекціях, зокрема й у патріотичній Ukraine Collection, до якої входять дві свічки жовтого й синього кольору Ukraine Freedom та Independence. Більшість продуктів ароматичні: можна знайти свічки із запахом хвої, тютюну й спецій, квітів і кориці тощо. Доставляють вироби як Україною, так і всім світом, тому українці можуть замовити їх із будь-якого куточка планети.

Їхньою святковою новинкою є свічка Christmas Candle у пакованні у вигляді ялинкової прикраси із зображенням костелу Святого Миколая в Києві. Як розповідає засновниця бренда, аромат виробу нагадує їй дім і теплі сімейні зустрічі. Свічка пахне хвоєю, евкаліптом і теплим мускусом.

₴ 600

«Просто Миколка»

«Просто Миколка» – це сімейна майстерня з виготовлення свічок із соєвого і бджолиного восків. До кожної пори року й свята вони створюють тематичні вироби, тому зараз на їхньому сайті можна замовити свічки й подарункові набори, присвячені зимовій атмосфері й Різдву. До того ж бренд представляє вінтажний декор з Данії, свічники й вироби з тематикою Гаррі Поттера.

Свічка Apple & Cinnamon додасть вашому вечору затишку й тепла. Її аромат стиглих яблук і кориці нагадає про смачну домашню випічку й подарує вам бажання власноруч приготувати запашний пиріг.

₴ 350-640

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.