Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Краса10 предметів декору від українських брендів, які зроблять оселю затишною

10 предметів декору від українських брендів, які зроблять оселю затишною — Краса на Wonderzine

Вази, подушки, лампи

Цей рік навчив нас цінувати тепло й затишок оселі. І ми з більшою увагою почали ставитися до домівок і всіляких дрібничок, які зігрівають душу в цей непростий час. 

Ми зібрали предмети декору від українських брендів. Тут можна знайти й естетичний світильник, який прикрасить кімнату, керамічну джезву, у якій можна зварити каву, або ж плед із вовни, який зігріє за відключення опалення.

текст: Анна Хаєцька

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Декоративна подушка

Диванна подушка завжди дає відчуття затишку й комфорту. До того ж подушки можна легко змінювати залежно від настрою й сезону, тоді оселя матиме зовсім інший вигляд. У цьому сезоні радимо звернути увагу на подушки природних кольорів: зеленого, пісочного, коричневого, сірого. Вони дарують спокій і підійдуть до будь-якого дизайну.

Osha

Ціна – від 800 гривень

Ваза

У складні часи особливо хочеться прикрашати дім, щоб удома були квіти й красиві предмети. Ця неймовірна зелена ваза виготовлена з глини-шамот і покрита глазур’ю. У такій вазі дуже красиво виглядатимуть сухоцвіти, які будуть милувати око цілий рік, проте навіть без квітів вона стане прикрасою вашої квартири.

«Восьма комора»

Ціна – 1800 гривень

Плед

У цьому кольорі пледа український виробник Woolkrafts відтворив кольори карпатських сосен. Плед можна застилати на дві сторони – світло-зелену й темно-зелену, як відтінки лісу в сонячну й хмарну погоду. Виготовлено плед із натуральної бавовни шляхом плетіння, тому він дуже теплий і простий у догляді. Можна просто прати в машинці.

Woolkrafts

Ціна – 2 400 гривень

Кімнатна рослина

Ми в редакції дотримуємося правила: що більше рослин, то краще. Тому ще одна кімнатна рослинка, яка приноситиме радість, завжди буде на часі. Якщо вирішите наповнити кімнату кількома рослинами, то радимо купувати різні види. Різний розмір рослин – гарний прийом, який додає справжності оселі й допомагає створити цікаву композицію. У квіткарні «Хай росте» можна обрати не тільки горщик ручної роботи, а й отримати послуги, пов’язані з озелененням й доглядом за рослинами.

«Хай росте»

Ціна – від 500 гривень

Керамічна тарілка

Зараз ми знову повертаємося до своїх традицій, і керамічних посуд – один із важливих елементів українського побуту. З такої тарілки можна і їсти, і використовувати її як домашній декор. У керамічному посуді можна розігрівати їжу прямо в духовці. Це дасть можливість зберігати їжу гарячою довше, а ще вона не буде пригорати. Наприклад, ці тарілки український бренд «Мрії Марії» виготовляє з кераміки в Миргороді. Вироби оздоблюють традиційними українськими орнаментами.

«Мрії Марії»

Ціна – 400 гривень

Настільна лампа

Розуміємо, що зараз світло в наших оселях з’являється рідко, але ми всі сподіваємося, що у 2023-му все зміниться на краще. Тому, з надією у майбутнє, радимо придивитися до настільних ламп. Локальне освітлення дуже важливе: воно освітлює не всю кімнату, а конкретну зону. Тому встановіть лампу біля крісла чи дивана або ж на тумбу біля ліжка. Це даватиме м’яке світло в кімнаті, яке створить теплу атмосферу. Особливо, якщо це дерев’яна лампа-конструктор Flampic, адже вона може змінювати форму, а відповідно й інтер’єр.

Flampic

Ціна – 2 249 грн

Килимок

Вовняний килим – це не тільки про тепло, а й про красу вашого дому, та й прослужить така річ дуже довго, згадайте прабабусині вовняні килими, які передавалися із покоління в покоління. Майстри Fully Wooly виготовляють килими власноруч за стародавніми традиціями Галичини. Килими мають сучасний дизайн із переважно графічними елементами. У виготовленні килимів бренд використовує натуральну вовну з гіпоалергенними властивостями. Килими можна прати в пральній машині.

В асортименті є готові дизайни різних за розміром і призначенням килимів. Також можна робити індивідуальне замовлення.

Fully Wooly

Ціна – від 1 900 гривень

Керамічна джезва

Керамічна джезва, на відміну від глиняних або металевих, не вступає в хімічні реакції з кавою, тому в ній можна легко експериментувати зі сортами й сумішами зерна, не боячись, що аромат попередньої заварки вплине на смак напою. Таку турку краще використовувати на газовій плиті, що зараз більш актуально, і з обережністю на електричних: на них кераміка може тріснути.

Saga pottery

Ціна – 1 200 гривень

Постер

Яскравий постер може стати хорошим кольоровим акцентом у вашій оселі, адже це чудовий інструмент для самореалізації й він підкреслить ваші смаки. Якщо вам до вподоби скандинавський стиль, то хорошим рішенням стануть мінімалістичні постери з акварельним зображенням рослин. Якщо ви любите стиль модерн, то можна звернути увагу на постери з абстрактними зображеннями. Ми зупинилися на дерев‘яних постерах, які виготовляють у Wood Posters. Тут можна знайти як дизайнерські роботи, так і більш популярні принти.

Wood Posters

Ціна – від 350 гривень


Дощечки на кухню

Дерев’яна дощечка згодиться не тільки для того, щоб різати продукти, вона може ще й слугувати підставкою для гарячого, та й просто прикрасить вашу кухню. Радимо дощечки від Woodstuff. Український виробник уже понад 8 років виготовляє предмети побуту з натурального дерева. Кожна дошка чи тарілка вручну обробляється майстрами, щоб дарувати тепло й затишок вдома. Для того, щоб посуд був повністю екологічним, компанія висаджує нові дерева, а також переробляє залишки деревини інших виробництв.

Woodstuff

Ціна – від 400 гривень

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.