Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаЗа мить до свята. 10 ідей для подарунків близьким і друзям

За мить до свята. 10 ідей для подарунків близьким і друзям — Краса на Wonderzine

Книжка, плед, парфумована свічка

Опитування, які провели цьогоріч, показали, що 60% українців витратять частину свого бюджету на допомогу ЗСУ й донати. Водночас дуже хочеться потішити рідних подарунками, адже в цей тяжкий рік особливо важливо дарувати близьким тепло й радість.

Ми зібрали 10 ідей для подарунків, які можна купити зараз і встигнути покласти під ялинку.


Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Книжка

Усі ми пам’ятаємо завчене з дитинства: «книжка – найкращий подарунок». То ж чому б не подарувати близькій людині книжку, яка буде передаватися з покоління в покоління, наприклад, видання «Велика Різдвяна книжка» авторів Ярослава Грицака й Надійки Гербіш. Саме цього року ми переосмислюємо своє традиції, і багато хто почав святкувати Різдво 25 грудня. Тож саме час ознайомитися зі звичаями цього свята.

Yakaboo

Ціна – 950 гривень

Парфумована свічка

Такий подарунок потрібен не лише за відключення світла, а й стане естетичною прикрасою оселі. Наприклад, парфумована свічка «Троянда» від Sisley випускається в красивій фіолетовій склянці із золотистою емблемою бренда.

Свічка наповнює приміщення легким ароматом троянди та створює приємну, розслаблювальну обстановку.

Sisley

Ціна – 2179 гривень

Кераміка

Керамічний посуд з етнічними мотивами цього року викликає особливу увагу. бо нагадує нам традиційне столове начиння, яким користувалися українці. Тож пара розписаних тарілочок чи чашок точно викличуть захоплення в людини, якій ви їх подаруєте. Та й знайти їх нескладно, в Україні багато брендів, які виробляють кераміку. Ми ж зупинилися на розписаній вручну цукорниці, вона прикрасить вашу оселю та зробить чаювання з друзями затишнішим.

Gunia Project

Ціна – 1200 гривень

Подарунковий набір косметики

Це хороше рішення, коли треба подарувати щось красиве, потрібне, а часу на пошуки не вистачає. До косметичних наборів, як правило, входять парфуми, декоративна косметика або ж засоби догляду за волоссям і тілом. Наприклад, цей набір Kerastase містить шампунь, молочко для волосся та термозахист. Повний комплекс догляду, щоб не хвилюватися, чи не постраждає волосся від сушіння феном або інших приладів для стайлінгу.

Kerastase

Ціна – 2318 гривень

Прикраси

Миле намисто чи сережки завжди приємно знайти під ялинкою. Наприклад, таке кольє від українського бренда mari.b із перлами й великим каменем пасуватиме майже до всього. Його можна одягнути й зі строгим жакетом, і з невимушеною сукнею. Вироби можна придбати в ЦУМі або на сайті бренда.

mari.b

Ціна – $120

Парфуми

Є думка, що дарувати парфуми небезпечно, адже складно вгадати смаки. Проте якщо ви добре знаєте свого партнера чи партнерку, то це не таке вже й важке завдання. До того ж нові парфуми – це хороший подарунок собі до свят. Піднімуть настрій і прикрасять вашу б’юті-поличку. Наприклад, аромат Valentino Born In Roma Donna Coral Fantasy – святковий стіл в одному флаконі: тут і ківі, й апельсин, і кедр.

Valentino Born In Roma

Ціна – 2589 гривень

Секс-іграшки

Це прекрасний подарунок собі коханій. Адже можливість розслабитися й отримати задоволення надзвичайно цінна. Наприклад, звуковий стимулятор LELO Sona 2 Cruise розроблений для безконтактної стимуляції клітора. Він має 12 режимів звукової стимуляції та зробить усе, щоб ви отримали насолоду. До того ж він такий красивий, що стане хорошим подарунком для поціновувачів секс-іграшок та естетики.

LELO Sona 2

Ціна – 5364 гривень

Плед

Навіть якщо у ваших близьких є плед, ще один однаково не буде зайвим. Можна запрошувати друзів, закутуватися й дивитися серіали або грати в ігри. Пропонуємо звернути увагу на плед у стилі «печворк» від Jysk, він ніколи не втратить актуальності та прикрасить оселю.

Jysk

Ціна – 1099 гривень

Парфумовані бомбочки

Ще один подарунок, який не залишить нікого байдужим. Прфумовані бомбочки подарують розслаблення та догляд за шкірою. Розуміємо, що приймати ванну зараз – велика розкіш, та навіть ванночка для ніг з ароматною бомбочкою вже розслабить після важкого робочого дня. На подарунок можна обрати засоби від Poetry Home з ефектом посиленого зволоження шкіри та натуральними ефірними оліями. До того ж вони вже запаковані в красиве подарункове пакування.

Poetry Home

Ціна – 499 гривень

Шарф

Теплий шарф завжи стане в пригоді. Адже ним можна закутатися як на вулиці, так і вдома, коли вимикають опалення. Обирайте яскравий колір – річ зможе стати хорошим акцентом у вашому образі та підняти настрій навіть за сумної погоди.

Мohito

Ціна – 399 гривень

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.