Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаІ собі, і коханим. 10 ідей для подарунків до Дня святого Валентина

І собі, і коханим. 10 ідей для подарунків до Дня святого Валентина — Краса на Wonderzine

Не тільки білизна, косметика й цукерки

День святого Валентина завжди супроводжується протиріччями святкувати чи ні й купую мемів про це свято. Проте це чудовий час нагадати собі, що немає нічого важливішого за любов до самої себе, та й зрештою отримати подарунок від доброї людини завжди приємно. А якщо ви подаруєте щось миле й хороше своїм коханим, то приємно вдвічі.


Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Блиск для губ Dior Addict Lip Maximizer Plumping

Останні б’юті-колекції доводять, що бренди почали звертати увагу не лише на декоративну функцію мейкап-косметики, а й на доглядову. Блиск для губ Dior Addict Lip Maximizer Plumping на 90% складається з інгредієнтів натурального походження. Він містить вишневу олію й гіалуронову кислоту, які зволожують і живлять губи. Крім того, блиск візуально їх збільшує. Цього року Dior оновив футляри й додав нові відтінки: Pink, Opal, Holo Lavender, Coral. Також блиск має веганську формулу, яка не тестується на тваринах, а упакова придатна для вторинного перероблення.

Ціна – 1500 гривень

Сертифікат на комфортну білизну від brabrabra

Комфортна білизна – завжди бажаний подарунок для кожної дівчини, адже відіграє важливу роль у твоєму житті, подруги чи партнерки. Обирати комфортну білизну іншій людині задача не з простих, і правильно підібране бра допомагає відчувати себе зручно й не відволікатися на дрібниці.

Саме тому український бренд комфортної білизни brabrabra подбав про подарунок – сертифікат різних номіналів (350, 500,1000, 1500, 2000 гривень), який можна використати протягом року як у магазинах, так й онлайн на сайті чи в Instagram. Замовити його можна онлайн або придбати в найближчій студії brabrabra за 5 хвилин.

Ціна – від 350 гривень

Маска для обличчя Sisley Velvet Sleeping Mask

Зараз ми всі тотально недосипаємо, стресуємо й часто маємо стомлений вигляд. Хочеться мати якийсь чарівний засіб, щоб прокидатися зранку, ніби ти відпочивала, а не працювала 24/7. І, здається, ми його відшукали. Це маска для обличчя Sisley Velvet Sleeping Mask, яка працює, поки ми спимо. У її склад помістили все, щоб наша шкіра могла відновитися за ніч. Тут є чебрецевий мед, масло каріте, олія з макадамії, олія насіння бавовни, екстракти водоростей, а головний компонент – екстракт квіток шафрану, який заспокоює суху шкіру й робить її більш еластичною.

Можна наносити раз на тиждень на ніч або ж як екстрений засіб, і маска всього за 10 хвилин заспокоїть вашу шкіру.

Ціна – 3504 гривні

Святковий набір Grown Alchemist

До свята всіх закоханих Grown Alchemist створили лімітовані набори, які мають красиве паковання й оптимальний склад. Ми обрали набір, який точно сподобається всім. До нього входять два засоби: крем для рук «Перська троянда та екстракт аргани» й інтенсивний крем для тіла «Дамаська троянда, асаї, гранат». Цей крем для тіла створений для зволоження й підвищення еластичності та пружності шкіри. Крім цього набору, в онлайн-магазині fabo.ua можна знайти інші набори, які включають і догляд за обличчям

Ціна – 1580 гривень

Ігрова приставка Nintendo Switch OLED

Ігрова приставка, яку можна брати в дорогу або ж грати вдома, класна річ, яка, здається, нікого не залишить байдужим. Ми внесли в наш вішліст Nintendo Switch OLED, тому що нею можна грати як самому, так і вдвох. Навіть якщо ви подаруєте приставку своїй партнерці чи партерові, ви зробите свято й собі.

У Nintendo Switch OLED просто розкішна передача зображення – і навіть старі ігри виглядають значно красивіше й контрастніше. У цій моделі поліпшили пам’ять і передачу звуку, а також до OLED додали ще зручну підставку, завдяки якій можна спокійно грати в будь-яких умовах.

Ціна – 15 599 (зі знижкою)

Намисто Heartbreaking від Sa pase

Що може бути романтичнішим, ніж кулони із серцями. Український бренд ювелірних прикрас Sa pase пропонує намисто з серцями в сріблі та з позолотою. «Це тендітне серденько створене бути на сторожі твого серця від зайвих хардбрейків», – пояснюють засновниці бренда Аліна Чернова й Тетяна Ромась. А ми з ними погоджуємося й записуємо ці сердечка до свого вішліста.

Ціна – 4977 (зі знижкою)

Палітра тіней YSL Couture Color Clutch

Ідеальна палетка для ідеального нюду й коричневих смокі. А під настрій можна створити макіяж очей у відтінках мерло. Кремова формула тіней легко змішується й має високу пігментацію – кілька рухів щіточкою, і макіяж готовий. А чого вартий красивий чорний футляр з великим дзеркалом, навіть за поганого освітлення нанести тіні буде нескладно. Бонус: така палетка прослужить вам не один рік, перевірено. Рекомендуємо всім!

Ціна – 3450 гривень

Флісове худі від Rikky Hype

Тепле худі, у якому зручно ходити як удома, так і на заняття до спортзалу, ніколи не буде зайвим у гардеробі. Ми обрали флісове худі від українського бренда Rikky Hype, який має оверсайз-крій, завжди буде в тренді й слугуватиме вам не один сезон. Худі чудово поєднується з джогерами, спідницями, лосинами, широкими джинсами чи навіть трекінговими штанами.

Ціна – 975 гривень (зі знижкою)

Вібромасажер SVAKOM Nymph

Двостороння «восьминіжка» з рухливими ніжками для зовнішньої стимуляції з одного боку й гнучкою віброголівкою з іншого. Три делікатні механічні щупальці іграшки рухаються по колу, стискаючи й масажуючи шкіру в трьох швидкостях. Силою притиснення й нахилом іграшки можна істотно регулювати інтенсивність стимуляції, тому ця крихітка чудово підійде навіть для найчутливіших. Бонус: круглу голівку можна застосовувати для масажу.

Ціна – 3514 гривень

Цукерки ручної роботи Oh My Crush від Wander Chocolate

Якщо ви вважаєте, що коробка цукерок – це банальний подарунок, то хочемо вас запевнити, що коробка цукерок ручної роботи – це вишуканий подарунок.

Ціла колекція «крашів» – шоколадних сердечок з чотирма смаками, які неймовірно смачні. Мріємо про цілу гору червоних сердець, адже це шоколад у шоколаді з шоколадом: фундучне праліне з подрібненими шматочками какао-бобів у чорному шоколаді. До речі, набір можна скласти самостійно зі смаків, що вам подобаються.

Ціна – 619 гривень

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.