Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Краса10 кремів і сироваток із вітаміном С, які допоможуть вирішити проблему тьмяної шкіри

10 кремів і сироваток із вітаміном С, які допоможуть вирішити проблему тьмяної шкіри — Краса на Wonderzine

Й усунути наслідки стресу

Нарешті прийшла весна, яку ми всі так довго чекали. Але це не означає, що зима пішла безслідно і сказала «бувай» до наступного року. Наслідки впливу холодної погоди ми можемо відчувати досі. А особливо наша шкіра, яку могли пошкодити морози, вітер і ще багато інших факторів, як-от дефіцит вітамінів в організмі чи стрес. Холодна погода сприяє пошкодженню епідермісу, що робить шкіру тьмяною й блідою. Це може засмучувати й надокучати, але з цим можуть допомогти впоратися косметологічні засоби з вітаміном С.

Вітамін С – антиоксидант, який знижує вплив ультрафіолету на шкіру, захищає її від фотостаріння (тобто відновлює еластичність шкіри, усуває пігментацію й сухість) і допомагає виробити еластин і колаген. Також цей вітамін відомий своїми антивіковими й відновлювальними властивостями. Він спроможний зробити шкіру більш гладкою й сяйливою.

Ми зібрали для вас 10 кремів і сироваток з вітаміном С, які швидко допоможуть вирішити проблему тьмяної шкіри.

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Флюїд Sesderma С-Vit Radiance

Ціна – 1180 гривень

Флюїд для обличчя – це легкий крем, що за текстурою нагадує гель або косметичне молочко з конкретними косметичними ефектами. Засіб від Sesderma надасть обличчю м’якість, життєву силу й природний сяйливий відтінок. C-Vit Radiance діє з найглибших шарів шкіри й усуває ознаки втоми, що надасть обличчю ніжності й пружності. Флюїд радимо наносити делікатно масажними рухами на чисту шкіру обличчя, шиї й зони декольте та використовувати щоранку і щовечора. Приємним доповненням є апельсиновий аромат крему, який нагадує нам про тепле італійське узбережжя, де ніжимося під палким сонцем із келихом свіжого апельсинового фрешу.

Крем з ефектом сяяння INSTYTUTUM C-illuminating 3D-moisturizer

Ціна – 3500 гривень

Ніжний персиковий колір крему зачаровує і спокушає. Особливо коли перламутрова текстура крему відбиває сяйво весняних променів сонця. Хочется швидше нанести його на шкіру й очікувати на чудо. І хочемо вас запевнити: довго чекати не доведеться. Уже за кілька тижнів використання ваша шкіра подякує свіжим кольором і сяянням.

Увесь секрет у складі крему. У його легкій текстурі поєднані вітаміни С, Е та В5, мультимолекулярна гіалуронова кислота, пробіотики, екстракти гранату й буряку, мигдальна олія, олії каріте й жожоба. Засіб глибоко зволожує шкіру, захищає від забрудненого навколишнього середовища, бореться з запаленнями й надає шкірі пружності.

Завдяки перламутровим мікрочастинкам C-illuminating 3D-moisturizer дарує вашому обличчю приголомшливий ефект сяяння. Великим плюсом є той факт, що цей засіб також може стати основою під макіяж. Тобто, крім догляду, ви отримуєте ще й надійну базу для мейкапу.

Сироватка Payot My Payot New Glow

Ціна – 1076 гривень (зі знижкою)

My Payot New Glow – сироватка з вітаміном С від Payot, що може зробити вашу шкіру сяйною й гладенькою. Ми обираємо саме цю сироватку, бо вона показує результат уже за кілька днів після початку використання. Маючи свіжу гелеву текстуру, My payot New Glow містить високу концентрацію чистого вітаміну С й сприяє швидкому зволоженню обличчя. Якщо ви сумніваєтеся, то сироватка доступна навіть в об’ємі 7 мілілітрів, що дає можливість протестувати засіб і зрозуміти, чи підходить він вам. За короткий період часу ваша шкіра зможе подякувати вам за догляд і засяє з новою силою.

Відновлювальний крем Avalon Organics Riche

Ціна – 892 гривні

Крем від Avalon Organics містить комплекс Triple-C, оливковий сквалан й екстракт кореня куркуми. Звучить як рецепт якогось модного салату, але це так і є, бо засіб, як і смачні салати, позитивно впливає на наш організм! Завдяки своєму складу цей крем допоможе оживити й зволожити вашу шкіру, а ще він повертає обличчю яскравий природний колір.

Ми з упевненістю радимо крем Riche, бо він омолоджує й зволожує обличчя й, окрім того, є безпечним для чутливої шкіри.

Ще ми любимо цей засіб за те, що він є веганським, тобто не містить жодних продуктів тваринного походження і є біорозкладним.

Антиоксидантний крем Medik8 C-Tetra з SPF 30

Ціна – 3198 гривень

Антиоксидантний крем C-Tetra від британського бренду Medik8 має шовковисту текстуру й просто тане на обличчі. Засіб зволожує шкіру глибоко зсередини, що допомагає захистити її від екологічного стресу й від сонячного впливу завдяки SPF 30 у його складі. Також крем C-Tetra запобігає ознакам старіння. Вaжливо, що засіб підходить для всіх типів шкіри. У результаті ви отримуєте рівний і сяйливий колір обличчя. Ми рекомендуємо розпочинати ранок разом із Daily Radiance, що подарує шкірі заряд енергії й стане ідеальним стартом нового дня.

Сироватка Erborian Yuza Super

Ціна – 2299 гривень

Що таке сироватка для обличчя? Це порятунок для нашої шкіри або, іншими словами, косметичний засіб, який здатний проникнути в глибокі шари шкіри й швидко поліпшити її стан. Сироватка Yuza Super Serum збагачена вітаміном С, який забезпечує глибоке зволоження шкіри й захищає обличчя від навколишніх подразників, як-от ультрафіолетове випромінювання. Формула засобу містить пребіотик, який підтримує екосистему шкіри. Легка текстура нагадує сік плодів японського диво-фрукту юзу, який заспокійливо діє на шкіру. Після нанесення засобу ви відчуєте миттєве освіження. Ба більше, яскрава баночка піднімає настрій і наче додає літній вайб вашії колекції доглядової косметики.

Крем Perricone MD Vitamin C Ester Photo-Brightening

Ціна – 3003 гривні

Зволожувальний крем Photo-Brightening є ідеальним способом прибрати наслідки зимових холодів: сухість і лущення шкіри. Засіб від Perricone MD готовий допомогти з освітленням й підтягненням обличчя, а також мінімізує прояв темних плям і зморшок завдяки вітаміну С в його складі. Цей крем нам сподобався тим, що коли наносимо його, не створюється відчуття липкості й жирності й ми отримуємо бажаний ефект сяйливої шкіри.

Сироватка La Roche-Posay Pure Vitamin C

Ціна – 1201 гривня

Французький бренд La Roche-Posay рекомендують дерматологи, і він має багато шанувальників по всьому світу. Їхня сироватка-антиоксидант для омолодження й оновлення шкіри відрізняється ефективною формулою. Засіб містить інгредієнти, які добре справляються з вирівнюванням тону обличчя і його зволоженням: вітамін С, саліцилова кислота й термальна вода. Сироватка підходить навіть для чутливої шкіри, швидко поглинається й живить клітини обличчя глибоко з середини. Великою перевагою сироватки La Roche-Posay є те, що вона може слугувати як основа під ваш макіяж. На нашу думку, такий функціональний засіб має бути присутнім у косметичці кожної дівчини!

Нічний відновлювальний крем Pacifica Vegan Collagen

Ціна – 744 гривні

Нічний крем для догляду за комбінованою, сухою й шкірою, що старіє. Вітаміни С і Е, які входять у склад крему, сприяють вирівнюванню тону обличчя й швидко поліпшують стан епідермісу. Якщо ваша шкіра страждає від сухості, то цей засіб точно стане вам у пригоді. Крем збагачений колагеном й антиоксидантами, він допоможе вирівняти тон обличчя й повернути йому здорове сяяння. Ми вважаємо, що Vegan Collagen не тільки поліпшує стан шкіри, а й має потенціал стати приємним компонентом вашої нічної рутини, що просто не може не приваблювати!

Сироватка Dior Capture Youth Glow Booster Face

Ціна – 3960 гривень

Косметична лінійка Dior Beauty є однією з найуспішніших у світі. Сироватка Capture Youth Glow Booster Face так заворожує медовим кольором, що мимоволі хочеться придбати цю красу й додати її до своєї колекції. До того ж засіб приваблює не лише гарною оболонкою, а й ефективністю, яку забезпечують екстракт сливи мурунга, АНА кислоти й висока концентрація вітаміну С. Усі ці компоненти дарують освітлювану дію, вирівнюють текстуру шкіри й прибирають втому. Омріяна баночка від Dior, яка ще й є екологічною, точно прикрасить вашу поличку й стане справжнім подарунком коханій собі.

Текст: Ксенія Бутенко

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.