Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаКар’єрні можливості й гуманітарна підтримка: як косметичні бренди допомагають під час війни

Створено безліч ініціатив

З початку повномасштабної війни українські й зарубіжні бренди докладають зусиль, щоб допомагати постраждалим від російської агресії. Зокрема, до підтримки українців активно долучаються й косметичні компанії. Серед них – L'Oréal Україна, які за понад рік повномасштабної війни створили й реалізували низку ініціатив на допомогу українцям з усіх куточків країни.

Програма «Краса для всіх»

У травні компанія L'Oréal Україна спільно з UNFPA запустили шостий сезон освітньої програми «Краса для всіх». Її мета – за допомогою спеціального курсу допомогти жінкам, які перебувають у непростій життєвій ситуації, опанувати основи перукарської майстерності й почати кар’єру в галузі краси.

Понад 100 жінок уже розпочали навчання за програмою. Воно стартувало в Києві й у Львові й триватиме до серпня. Після завершення кожна учасниця отримає диплом про здобуття професії перукарки й можливість почати кар’єру в б’юті-галузі. У вересні 2023 року L’Oréal Україна планує запустити сьомий сезон програми й додати професію візажистки від бренду NYX Professional Makeup.

 

Гуманітарна підтримка

З початку російського вторгнення L’Oréal Україна спільно з партнерами забезпечують українців засобами гігієни: людей у лікарнях, матерів і новонароджених у пологових будинках, вимушено переміщених осіб, людей похилого віку. За 2022 рік L’Oréal Україна забезпечили українців понад 600 тисячами засобів гігієни в понад 60 населених пунктах.

З початку повномасштабного вторгнення L’Oréal Україна загалом доставили понад 800 тисяч засобів для гігієни в понад 60 населених пунктів із підтримкою Nova Poshta Humanitarian. Гуманітарна підтримка здійснюється спільно з благодійними фондами Let's help і «Твоя опора». 

Також L’Oréal Україна спільно із «СОС Дитячі Містечка» організували дві гуманітарні місії й забезпечили їжею, речами, медикаментами, гігієною понад 7 тисяч сімей на Харківщині, Херсонщині й у Дніпрі.

 

Підтримка херсонців

L’Oréal Україна не залишилися в стороні після трагедії на Каховській ГЕС. Компанія трансформувала свій щорічний День корпоративної соціальної відповідальності, або Citizen Day у Citizen Month. У його межах L'Oréal Україна надавала допомогу постраждалим херсонцям. 

Перша хвиля допомоги розпочалася червні й завершилася 10 липня. Бренду вдалося зібрати й надіслати на допомогу понад 800 кілограмів речей. 

Додатково L'Oréal Україна анонсувала краудфандингову ініціативу для допомоги постраждалим на Херсонщині. Усі охочі мали змогу донатити кошти за двома напрямами: до БФ «Трініті» на забезпечення гуманітарною допомогою мешканців Херсонщини й до прихистку Best Friends на відновлення вольєрів і закупівлю ліків для тварин. 

Кошти на підтримку БФ Best Friends уже використали на ремонт машини, яка забезпечує функціонування притулку, доставляє для нього необхідні матеріали, генератори, ліки, корм і воду для тварин. 

Зараз L'Oréal Україна готує додаткові заходи, щоб підтримати тих, хто постраждав унаслідок катастроф.

 

Сонячні панелі для лікарень 

У грудні 2022 року бренд Garnier у партнерстві Energy Act for Ukraine Foundation запустили соціальну ініціативу «Подбай про енергоживлення лікарень». Її мета – забезпечити лікарні сонячними панелями на тлі постійних загроз, під якими перебуває енергетична інфраструктура України. 

Завдяки ініціативі вдалося зібрати 6 мільйонів гривень. Команди вже облаштували дві лікарні сонячними панелями в Іванкові й у Чернігові.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.