Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаКраса і затишок: 10 ідей для хороших подарунків на свята

Гра для роздумів, терапевтичний щоденник і комфортні дрібнички для дому

Краса і затишок: 10 ідей для хороших подарунків на свята — Краса на Wonderzine

Ми всі з нетерпінням чекаємо на свята, щоб провести цей особливий час із близькими й друзями. І, звісно ж, вибір подарунків займає в цій підготовці чи не найпершу роль. 

Ми знаємо, наскільки складно буває знайти той самий подарунок, тому зібрали для вас 10 варіантів, які полегшать вам вибір. 

текст: Анна Левченко

 

 

 

Прикраси

Якщо ви або ваші близькі полюбляють прикраси, то обов‘язково придивіться до моносережки «Скарб» від українського виробника «Цвіте Терен». Моносережка з порцеляновим серцем, яке поверх вкрите блискучим люстром, додасть яскравості в будь-який повсякденний образ, а завдяки великій палітрі обрати потрібний вам колір буде нескладно.  

TSVITE TEREN

ЦІНА: 1600 гривень 

 

 

 

Доглядова косметика

Завжди приємно отримати як подарунок якісну косметику, адже це про піклування й красу. Наприклад, зволожувальний крем C-Illuminating 3D-Moisturizer від INSTYTUTUM з ефектом сяяння подобається нам своєю ніжною текстурою та складом. У ньому поєднані вітаміни С, Е й В5, мультимолекулярна гіалуронова кислота, пробіотики, екстракти гранату й цінні олії мигдалю, каріте й жожоба. 

Крем вирівнює тон шкіри, робить її пружною, сяйливою, здоровою й значно зменшує потребу в декоративній косметиці. А якщо ви застосуєте крем під макіяж, то це допоможе досягти приголомшливого сяйва шкіри. Те, що потрібно у святкові дні. 

Крем-сяяння з вітаміном C від INSTYTUTUM 

Ціна: 3500 гривень

 

Парфуми 

Ми любимо відшукувати українські бренди парфумерії – і 13PERFUMES один із тих, який можна сміливо порадити. Парфум «Color of bloom» чудово підійде як для обідньої кави з подругою, так і для вечері у вишуканому ресторані. Він має легкі ноти ожини та мигдалю, що створить атмосферу чуттєвості та ніжності навколо, а карамель у складі додасть солодкий присмак. Задля балансу аромату в парфумі також міститься запах дерева та зеленого чаю. 

ПАРФУМИ «COLOR OF BOOM» ВІД 13 PERFUMES ВІД 13PERFUMES

ЦІНА ВІД 680 гривень  

 

 

Затишний светр

Річ, яка завжди зігріє й буде приємним подарунком. Цей светр не тільки зігріває в холодні дні, через свій особливий дизайн він точно приверне увагу інших і стане чудовим елементом будь-якого образу. Колекція від Woolkrafts «Україна» натхненна різноманітними куточками нашої країни, а на кожному зі светрів зображені пейзажі регіонів. Купуючи светр, ви зможете зробити приємно не тільки своїм близьким, а й задонатити, бо 1000 гривень із кожного проданого светра перераховується на закупівлю дронів. 

WOOLKRAFTS

ЦІНА: 3200 гривень

 

 

Терапевтичний щоденник 

Наразі всім нам як ніколи потрібно уважно стежити за своїм станом і турбуватись про ментальне здоров‘я. Тому якщо ви та ваші близькі вже будуєте плани на 2024 рік, то чудовим доповненням до них може стати нова корисна звичка, яка впорядковує думки – ведення терапевтичного щоденника під назвою «Папір вислухає все». Він розроблений психотерапевткою Анною Шийчук і покликаний розвивати усвідомленість і вивільняти емоції, одночасно рефлексуючи над ними. 

Терапевтичний щоденник «Папір вислухає все» 

Ціна: 850 гривень 

 

Білизна 

Зручний і красивий комплект білизни буде гарним подарунком собі або подрузі. Наприклад, ця білизна з колекції «Грайливки» від brabrabra. Тут ви знайдете ефектні високі стрінги, бразиліана або сліпи із сітки, доповнити які можна зручним топом. Можна зупинитися на класичній чорній або білій кольоровій гамі або обрати яскравий лаймовий комплект. 

Щоб подарунок став приємнішим у ціні, речі можете придбати подарунковим «Комбо набором», просто клікнувши на віконце з пропозиціями на сторінці товару. 

Комплект білизни «Грайливки» від brabrabra

Ціна: топ – 889 грн, трусики – 549 грн

 

 

Світильник

Якщо вам хочеться подарувати трішечки світла, то символічним вираженням цього бажання може стати настільна лампа, яка завжди стане в пригоді в інтер’єрі. Адже інколи, коли ми вимикаємо верхнє світло та використовуємо винятково торшери та світильники, то помічаємо, наскільки вдома змінилась атмосфера та стало затишніше. Завдяки теплому кольору світла та кнопці, яка дає змогу регулювати його яскравість, лампа-нічник Kent від Jysk – ідеальний подарунок у дім. А для тих, хто звик засинати зі світлом, можна встановлювати таймер для автоматичного вимкнення цього світильника. 

ЛАМПА-НІЧНИК KENT ВІД JYSK 

ЦІНА: 850 гривень 

 

 

Кераміка для дому

Хто ж не хоче отримати стильний та одночасно універсальний подарунок на свята? Мінімалістичний дизайн подвійного свічника від Simple підійде до будь-якого інтер‘єру, а якщо набридне тримати пару свічників поряд, їх можна сміливо поставити у різних місцях, щоб освіжити дизайн. Також у подвійному свічнику, який виготовлений із напівпорцеляни, довгі свічки виглядають дуже ніжно та вишукано. 

Подвійний свічник від Simple

Ціна: 950 гривень 

 

Настільна гра

Настільні ігри завжди об‘єднують людей, але гра «Між нами» точно стане особливим подарунком як і для малознайомих людей, так і для найближчого оточення. У ній міститься 150 карток із питаннями, що наштовхнуть на глибокі роздуми та допоможуть краще дізнатись будь-яку особистість. Тому якщо вам подобаються цікаві та довгі розмови – ця гра мастхев для приємних вечірніх посиденьок. 

Гра «Між нами» 

Ціна: 699 гривень 

 

 

Аромати для дому

При виборі подарунків ми частіше концентруємось на елементах декору, які будуть тішити тільки наше око. Але аромадифузор Aperol, окрім вишуканого дизайну та візуальної насолоди, наповнить дім запашним ароматом цитрусів, квітучих фрезій і троянд. Таке поєднання запахів неодмінно створить атмосферу затишку та тепла, а також приємні асоціації зі святковим періодом. 

АРОМАДИФУЗОР APEROL ВІД КACHOROVSKA

ЦІНА: 1250 гривень 

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.