Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаНіжність і пристрасть: 10 ідей для подарунків до Дня закоханих

Подарунки, що говорять про почуття

Ніжність і пристрасть: 10 ідей для подарунків до Дня закоханих — Краса на Wonderzine

Чудово, якщо поруч із вами в День святого Валентина буде кохана людина, з якою ви зможете поділитись теплом і турботою. Проте свято вже давно набуло й інших сенсів, тому воно також є гарним приводом нагадати про ніжні почуття не тільки коханим, а й своїм друзям, близьким і, звісно ж, самим собі.  

Ми зібрали 10 різноманітних ідей для подарунків, серед яких ви обов‘язково знайдете щось і для романтичного вечора, і зустрічі з друзями. А також - не забувайте про валентинки, зроблені власноруч.

текст: Анна Левченко

 

 

Кільце Heart від ювелірного бренда Chego 

Одне з негласних правил Дня святого Валентина: що більше сердець – то краще. Масивне й одночасно мінімалістичне кільце із серцем від бренда Chego точно стане однією з улюблених прикрас кожного. Здається, що якщо надіти його, то вже й не буде потреби знімати, адже воно чудово доповнить будь-який образ. Кільце можна замовити в сріблі, позолоті та золоті, а прикраси від Chego – гендерно-нейтральні, тому цим подарунком ви можете потішити як і вашого партнера, так і партнерку. 

Ціна: 3800 гривень

 

 

 

 

 

Зволожувальний крем-гель від Instytutum 

Від хорошого зволоження залежить не тільки здоровий і сяйливий вигляд шкіри, а також і наше внутрішнє відчуття комфорту. Тому зволожувальний крем HydraFusion 4D Hydrating Water Burst Cream від INSTYTUTUM стане хорошим подарунком як собі, так і подрузі або чоловікові. Легкий крем-гель має унікальну текстуру, яка під час нанесення на шкіру наче розділяється на тисячі мікрокрапель, забезпечуючи потужну дозу зволоження.  

У складі крему чотири різновиди гіалуронової кислоти, екстракт морських водоростей, ензими папаї, які в комплексі зволожують і відлущують відмерлі клітини шкіри й забезпечують сяяння. А вітамін E й абрикосова олія запобігають передчасному старінню шкіри й сприяють зменшенню зморшок. До речі, американський спеціалізований журнал New Beauty визнав цей крем-гель найкращим.  

Ціна: 3575 гривень 

 

 

Вишукана колекція білизни «Мерехтіння» від brabrabra

Знайти якісну, комфортну й одночасно гарну білизну – завдання не з категорії простих. На щастя, таким характеристикам відповідає білизна від brabrabra. Нова вишукана лімітована колекція «Мерехтіння» точно допоможе зробити приємно близькій людині або собі. Колекцію виготовлено з блискучої темно-сірої сітки, що приємна на дотик і має естетичний вигляд. 

Якщо ж ви не знаєте розмірів партнерки або подруги, чи просто загубилися серед широкого асортименту, то brabrabra має універсальний варіант – сертифікат на різні суми (500, 1000, 1500, 2000, 3000, 5000 гривень). Замовити його можна онлайн або придбати в найближчій студії brabrabra за 5 хвилин.

Ціна: від 749 гривень 

 

 

 

Звуковий стимулятор Lelo Sona 

Звісно, ми захотіли додати у вішліст трошки перчинки, а для цього найкраще підходить незвичайна секс-іграшка, що неодмінно подарує нові емоції. Якщо ви шукаєте гострих відчуттів, то звуковий стимулятор клітора Lelo Sona – те, що вам потрібно. Попри те, що іграшка за розмірами невелика, вона досить потужна та справляє незабутнє враження. Завдяки звуковим хвилям і 8 режимам роботи Lelo Sona здатна стимулювати як зовнішню, так і внутрішню частини клітора. Також перевагою є водонепроникність, що дає змогу насолоджуватись іграшкою у ванній або душі. 

Ціна: 3499 гривень

 

 

 

 

Парфуми Miss Dior Blooming Bouquet spray 

День святого Валентина – це про ніжність, утіленням якої можна сміливо назвати аромат парфумів Miss Dior Blooming Bouquet spray. 

Завдяки цим парфумам під час обіймів із коханою людиною ви будете відчувати багато контрастів, серед них і пристрасні ноти троянд і півонії, і м‘який аромат білого мускусу. Флакон, що прикрашений вишуканим бантом, влучно підкреслює запах парфумів. Не забувайте про те, що скоро весна, а в таку пору хочеться експериментувати з легкими та невимушеними ароматами, тому цей подарунок неодмінно стане приємним доповненням до сонячних днів.  

Ціна: 4170 гривень (50 мл)  

 

 

Антологія української поезії про кохання «Так ніхто не кохав»

Якщо іноді вам важко красномовно говорити про свої почуття близьким, то замість вас слова підібрали українські поети й поетеси. Усе, що залишається, це замовити збірку «Так ніхто не кохав», написати миле побажання на перших сторінках і подарувати книжку коханій людині. Антологія складається з української ліричної та романтичної поезії двох останніх століть – від Шевченка до Лобки. «Так ніхто не кохав» – це також один із ліричних віршів українського поета Володимира Сосюри, який можна буде знайти у збірці. 

Ціна: 360 гривень (зі знижкою)

 

 

 

Футболка від Keepstyle 

«Мені байдуже на твій зріст, розмір одягу. Я люблю тебе за тебе» – саме такі слова хочеться почути від близької людини в особливе свято. А вдвічі приємніше, якщо на них можна буде дивитись кожного дня. Оверсайз-футболка від Keepstyle точно буде викликати посмішку та приємні емоції не тільки в того, хто її носить, але й у людей навколо. Окрім цінного меседжу, річ дуже приємна до тіла та має хорошу якість, завдяки чому її можна буде носити не один сезон. Футболка легко стилізується й створити з нею безліч цікавих луків буде нескладно, тому це однозначний мастхев для весіннього і літнього сезонів.  

Ціна: 1769 гривень 

 

 

 

Свічка Pomegranate Noir від Jo Malone 

Запахи здатні створювати неповторну атмосферу та приємні асоціації, тому свічка подарує вашій близькій людині не один затишний вечір. Цілих 45 годин свічка із запахом фруктів від Jo Malone буде наповнювати приміщення розкішними ароматами гранату, сливи та малини. А димні нотки пряного дерева й мускусу надихають створити приглушену атмосферу, увімкнути легку джазову музику та присвятити час улюбленій книзі.

Ціна: 2450 гривень 

 

Крафтові цукерки від Spell 

Ще з тих часів, коли мама питала: «Кому ти подаруєш шоколадку на 14 лютого?», солодощі стали класичним методом привітання близьких людей із Днем святого Валентина. Але для того, щоб зробити солодкий подарунок оригінальнішим і ще приємнішим, можна замовити спеціально підготовлені набори до Дня закоханих із крафтовими цукерочками від Spell. До набору входять: солона карамель, плитка молочного шоколаду з вишневим марципаном, а також набір цукерок «Асорті трюфелів».

Ціна: 499 гривень 

 

 

 

Скретч-постер 100+1 побачення 

Іноді у стосунках настає момент, коли виникає відчуття, що ви з коханою людиною сходили у всі ресторани та кав‘ярні, відвідали найцікавіші місця та проекспериментували з усіма наявними розвагами. На такому етапі ви більше часу витрачаєте на те, щоб придумати ідею для побачення, аніж утілюєте його в життя. 

Усе, що вам знадобиться, щоб повернути натхнення – це скретч-постер 100+1 побачення та монетка. У постері зібрано безліч варіантів побачень і сюрпризів за категоріями. Монетка ж потрібна для того, щоб стерти захисне покриття на обраній комірці, після чого на вас неодмінно чекає незвичайна ідея для побачення. 

Ціна: 549 гривень 

 

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.