Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаДо 200 гривень. Читачки Wonderzine Україна про улюблену бюджетну косметику

До 200 гривень. Читачки Wonderzine Україна про улюблену бюджетну косметику — Краса на Wonderzine

Креми, туші й помади за вартістю квитка в кіно

Зібрати круту косметичку можна навіть з обмеженим бюджетом. Ми попросили читачок поділитися своїми б’юті-знахідками, вартістю до 200 гривень, і публікуємо найцікавіші відгуки.

Доглядова косметика

Вершки для обличчя Яка «Ідеальне живлення»

Ціна: 67 гривень


Рекомендує Дана 

Ці вершки стоять у мене на полиці поруч із Clarins, Shiseido та Kiehl’s. Користуюся восени та взимку, коли шкіра надто швидко пересушується та страждає від агресії вітру й холоду. Інколи наношу й на руки.

Текстура у вершків дуже ніжна, шкіра їх просто «з’їдає». Засіб миттєво вбирається – і шкіра відразу стає оксамитовою. Утім, для жирної й комбінованої шкіри може бути занадто насиченим.

Гігієнічні помади Babe Lip Care Stick і «Біокон» «Інтенсивне зволоження»

Ціна: від 125 гривень за Babe, 25 гривень – за «Біокон»

Рекомендує Іра 

Я перепробувала близько 50 гігієнічних помад, і ці дві – ідеальні, адже прекрасно зволожують і рятують губи від сухості навіть узимку. На помаду Babe я натрапила на Makeup, у неї навіть є сонцезахисний фактор SPF 20. Бальзам «Біокон» знайшла в аптеці й тепер замовляю по 10 штук відразу.

Гідрофільна олія Sue Antioxidant для всіх типів шкіри

Ціна: від 190 гривень

Рекомендує Люда

Протестувала чимало засобів бренда натуральної cruelty-free косметики Sue. У них є засоби на різний гаманець і, що важливо, для різних типів шкіри та в різному об’ємі. Обрати щось одне – це злочин, але зупинюся на ідеальній гідрофільній олії. До речі, баночки від косметики можна повернути бренда на перероблення, а пакування обрати zero waste. Одним словом, рекомендасьйон!

Зволожувальний засіб Sukin Facial Moisturizer

Ціна: 209 гривень

Рекомендує Ліза

Про австралійський бренд Sukin я дізналася з телеграм-каналу Beauty Advisor – і зрештою залишилася задоволена всім, що замовляла. У цьому продукті підкупили хороший склад і ціна – зі знижками на iHerb його можна вхопити за менш ніж 200 гривень.

Крем достатньо базовий, не варто очікувати від нього якихось див. Текстура щільна, але він чудово закриває сироватки, не скочується та загалом добре зволожує. Я використовую його тільки для нічного догляду, оскільки вдень надаю перевагу легшим варіантам.

Зіставлення ціни та якості змушують мене знову й знову обирати цей бренд серед мільйонів інших варіантів на iHerb. Робить рівно те, що повинен, і не більше.

Крем для дуже сухої шкіри рук Sebamed Intensive Hand Cream із пантенолом

Ціна: 175 гривень

Рекомендує Олена

У студентстві дуже відморозила руки, коли підробляла на ринку. Відтоді похолодання – це для мене випробування: креми мають бути всюди й користуватися ними треба щодня, інакше шкіра набрякає й тріскається. Пробую всі новинки. Остання знахідка – інтенсивний німецький крем для рук Sebamed. Він дуже ніжний і підтримує шкіру в нормі. Текстура комфортна, не дуже рідка й не густа. Вбирається за секунди та не залишає липкості.

Сироватка The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Ціна: від 150 гривень


Рекомендує Фурка

Я пробувала різні продукти The Ordinary: SPF (специфічний, не всім підходить, але непоганий і склад ок), саліцилову кислоту (непогано на окремі прищики, але надаю перевагу продукту від Paula’s Choice), зволожувальний базовий крем (теж непоганий, просто зволожує, жодних бонусів і магії). Відзначу ніацинамід: його можна використовувати як буфер до ретинолу, та й самостійно він добре працює з рельєфом шкіри та висипами.

Зволожувальний бальзам для губ Nivea «Вишневе сяйво» з оліями ши та авокадо

Ціна: від 38 гривень

Рекомендує Катя

Люблю бальзам для губ Nivea з вишнею (саме такий, це дуже важливо). Раніше купувала звичайний прозорий бальзам і наносила його поверх матової помади. Але вони дуже сушать губи, тому вишневий бальзам – це топчик. Він надає відтінок губам, ніби їх нафарбували помадою, а, насправді, ви навіть не старалися [усміхається].

Крем для рук без запаху Neutrogena

Ціна: від 74 гривень


Рекомендує Любава

Це найчудовіший засіб для нещадно понівеченої, потрісканої, пересушеної шкіри (не тільки рук). Єдиний крем, який рятує від активного використання антисептиків.

Крем Sane для чутливої шкіри з гіалуроновою кислотою з вітамінами С та Е

Ціна: від 112 гривень

Рекомендує Лєра

На косметику цього бренда я натрапила в інтернет-магазині. Спершу взяла пробники. Вони не підкачали, тому тепер полиця ломиться від їхніх продуктів. Відзначу відбілювальну маску, маску з кислотами та спіруліною, сироватку з ніацинамідом і крем із гіалуроновою кислотою та вітамінами. Після них шкіра така: «А покажи мене всім! І жодного тональника, я занадто прекрасна».

Зволожувальний крем Nivea Care для чутливої шкіри

Ціна: від 85 гривень


Рекомендує Маша

Цей крем з алое вера добре зволожує та водночас легко вбирається. Шкіра після нього «наживлена», але не блищить.

Очищувальна й відбілювальна маска Sane з оксидом цинку та вітамінами

Ціна: від 112 гривень


Рекомендує Дар’я

Спробувала цю маску за порадою знайомої. У неї дуже крута й приємна текстура, вистачає її надовго, шкіра після використання гладка й не пересушена – словом, одні плюси.

Зміцнювальний батер для тіла Palmer’s Firming Butter із колагеном і вітаміном Е

Ціна: від 199 гривень


Рекомендує Настя

Моє перше знайомство з косметикою цього бренда – і прямо в саме серденько. Найкращий батер, який я пробувала, навіть після Kiehl’s. У нього доволі щільна текстура з легким запахом какао, але він чудово вбирається й не залишає слідів. Шкіра після просто «бімба» [усміхається].

Спрей-кондицiонер з антистатичним ефектом Giardini di Bellezza

Ціна: 139 гривень


Рекомендує Ніка

Купила випадково, мовляв: «О, антистатик». Він ідеально розгладжує моє доволі пишне волосся до гладенької зачіски – так, ніби я пройшлася «утюжком». Меджик!

Декоративна косметика

Помада Ruby Rose Matte Lipstick

Ціна: від 30 гривень


Рекомендує Віра

Була відверто шокована матовими помадами Ruby Rose. Вони коштують в діапазоні до 50 грн і за ці гроші тримаються на губах бомбезно, мають приємну текстуру та яскравий колір. Мій улюблений відтінок – червоний, 001.

Хайлайтер BelorDesign Incredible Hollywood

Ціна: від 99 гривень


Рекомендує Марина

Неймовірно природно сяє й створює дуже красивий відблиск. У ньому зовсім немає блискіток, тому текстуру шкіри він підкреслює мінімально (чи не підкреслює взагалі). Помол дрібний, тож хайлайтер круто наноситься пензлем-віялом і не залипає на тональнику. Дізналася про нього, коли працювала над блогом інтернет-магазину косметики й тестувала море продуктів. Раджу брати саме у відтінку 01, адже 02 – слабкуватий.

Блиск для губ LiLo

Ціна: від 80 гривень


Рекомендує Лада

Прекрасний сяйливий блиск. У мене відтінок «Ізабель» (310) – це ідеальний холодний рожевий, який не перетворює губи на ефект дешевої Барбі. Тримається, як звичайний блиск: ні краще, ні гірше.

Підводка для очей Maxi Color Color Play Liquid Eyeliner

Ціна: 40–60 гривень


Рекомендує Інна

На цю підводку я натрапила під час поїздки до Ужгорода, коли мала вільний час і вирішила полазити магазинами Eva та Prostor. Захотіла зелену, але взяла ще й синю, оскільки шукала заміну своїй синій NYX Vivid Brights, яку більше не випускають.

Стійкість у неї супер – носиться весь день і не тріскається. Добре тримається навіть у кутиках очей. Не дуже швидко засихає, що дозволяє виправити якісь нерівності. І хоч вона дуже стійка – легко змивається без механічних зусиль.

Аплікатор зручний, мій улюблений тип: довга ручка, сам пензлик твердий, але з м’яким кінчиком, що дозволяє робити й чіткі форми, і красиві вигини. Відмінна пігментованість – не треба нашаровувати, колір дуже насичений. Щоправда, це класичний темно-зелений, не кислотний або пастельний, як зараз модно.

Ця підводка мені подобається у сто разів більше за NYX, Artdeco, Maybelline і «Летуаль», які я пробувала до того. Єдиний її мінус – різкий запах, схожий на гуаш. Та, можливо, комусь він, навпаки, сподобається.

Туш для вій Luxvisage Perfect Color Beep Mascara

Ціна: від 82 гривень


Рекомендує Лада

Уже рік купую таку чорну туш. Тримається дуже добре, рідко тече. Є один недолік – багатьом її аплікатор-віяло може здатися не дуже зручним, але за такі гроші засіб справді гідний.

Рідкий консилер Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Ціна: від 90 гривень


Рекомендує Олександра

Цей засіб мені порадила подруга-блогерка. Він достатньо сильний для того, щоб перекрити недоліки: гарно маскує і синці, і висипи. Текстура хороша, стійкість теж: тримається на моїй шкірі так само добре, як аналогічні засоби від Tom Ford і Chanel.

Ще один плюс – він підходить для моєї блідої шкіри. Деякі коректори в минулому не підходили, оскільки мали більш жовтий чи помаранчевий підтон.

Гель для брів Artdeco Clear Mascara-Eye Brow Gel

Ціна: від 177 гривень


Рекомендує Іра

Знайшла цей гель на Makeup, користуюся ним уже майже рік. Він дуже класно фіксує брови, навіть у спеку. Улітку з декоративної косметики користувалася лише ним і тональним засобом.

Стійкий матовий блиск для губ BelorDesign Superstay Million Kisses

Ціна: від 77 гривень (зі знижкою)


Рекомендує Лада

Виробник називає цей засіб блиском для губ, але за фактом це матова помада. Застигає на губах швидко, під маскою не розмазується. Текстура легка, помада не тріскається. Мій особистий фаворит – відтінок 218: ніжний коричневий нюд із вкрапленнями рожевого.

Текст: 

Таїсія Куденко

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.