Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаВідео дня: Майлі Сайрус у кампанії нового аромату Gucci

Flora Gorgeous Gardenia

Співачка Майлі Сайрус стала обличчям нового аромату Gucci Flora Gorgeous Gardenia. На честь виходу парфумів бренд випустив кампанію, яку зняла Петра Коллінз. Творчим керівником виступив креативний директор Gucci Алессандро Мікеле.

У відео кампейну співачка вдихає аромат квітів в оточенні пуделів і кошенят посеред великого саду. Після цього Сайрус відчиняє двері рожевого котеджу та потрапляє на пляж, позує з ароматом і грає на рожевій електрогітарі. Тоді в кадрі з’являється анімаційна версія співачки, яку намалювали в стилі аніме.

За словами Майлі, аромат, який має запах груші, гарденії, жасмину, коричневого цукру й пачулі, уособлює її дух.

«Я згадую свій непокірний і вільний сад удома. Він уособлює мій дух. Важливо дозволити природі проявляти своє справжнє чарівне я, і це те, що я втілюю, коли наношу Flora», – поділилася співачка.

«Аромати – це дослідження, а квіти, зокрема, представляють світ безмежних можливостей [...] Мені було цікаво будувати сюрреалістичний і чарівний світ навколо Майлі Сайрус, створюючи грайливий контраст між її рок-н-рольним духом і квітковим усесвітом», – прокоментував кампанію Алессандро Мікеле.

Новий аромат з’явиться на сайті Gucci вже 30 липня.

ФОТО: INSTAGRAM

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.