Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаЩо купувати восени. 9 нових мейкап-колекцій

Що купувати восени. 9 нових мейкап-колекцій  — Краса на Wonderzine

MAC, Chanel, Fenty Beauty

У цьому сезоні стає помітно, як косметичні марки поступово відходять від створення повноцінних б’юті-колекцій, а випускають окремі нові продукти, щоб збагатити свої б’юті-лінійки. Проте великі бренди, наприклад: Chanel, Dior, MAC – усе ж таки продовжують традиції створення завершених лінійок, у яких можна знайти рум’яна, тіні, олівці, блиски та лаки для нігтів.

Та й марки, які зосередилися на монопродуктах, не підвели та створили достатньо цікавих засобів, які хочеться тестити й купувати. То ж ми зібрали найцікавіші запуски цього сезону й розповідаємо про них. Адже восени завжди хочеться підняти собі настрій новою помадою чи палеткою тіней.

MAC

Колекція Tempting Fate

Щиро кажучи, якби нам запропонували купити цю колекцію, не розповідаючи, що там всередині, то ми б це радо зробили лише заради упакови. Ви тільки погляньте на ці малюнки на футлярах, які нагадують полотна нідерландської школи живопису доби Ренесансу. А що може краще символізувати осінь, аніж стиглі плоди та квіти в приглушеній колірній гамі. Ця елегантна стриманість проглядається й у самих б’юті-продуктах. Перше, що закохує в себе, – це палетка тіней. 6 вишуканих кольорів у різних текстурах – металізованій, сяйливій і блискучій. Палітра вар’юється від відтінків білого золота до глибокого фіолетового. Помада випущена в 6 відтінках (від ніжно-рожевого до насиченого бордового), має матову та підсилену (наявні живильні властивості й більшу передачу кольору) текстури. У рідкі рум’яна додали шимер, що дозволяє дуже легко їх наносити.

Chanel

Колекція Ton-Sur-Ton

Прямо зараз можна змітати з полиць ще один відмінний випуск осінньої колекції. У цьому сезоні Chanel використали чотири колірні поєднання, які є класичними й не прив’язаними до швидкоплинної моди, а отже, колекцію можна носити поки не використаєте до останнього штриха олівця.

У колекції поєднано чотири відтінки: теплий сірий, декілька варіацій хакі, теракотовий, а також червоний із коричневим підтоном.

Для очей пропонують використовувати олівці-підводки, тіні для повік у формі стіка в чотирьох відтінках: матовий хакі з коричневим, коричнево-гранатовий, світлий бежевий і бежево-теракотовий. Рідкі тіні з ефектом металік також у чотирьох кольорах. Для губ – помаду Rouge Allure Velvet у двох нових відтінках – ніжно-рожевому й теракотовому. Для обличчя – пудрові рум’яна Joues Contraste нейтрально бежевого кольору. Ми не змогли залишитися байдужими до нового відтінку хакі в лаку для нігтів. Здається, це ідеальний колір, щоб красиво зустріти осінь.

Fenty Beauty

Бренд Ріанни випустив кілька продуктів. Спочатку Fenty Beauty представили блиск для губ Gloss Bomb Heat – напівпрозорий гібрид – засіб для об’єму та блиску губ у відтінку Hot Cherry з розігрівальним ефектом. За об’єм відповідає екстракт плодів стручкового перцю, завдяки яким губам буде трохи гаряче, зате вони набувають бажаної пухкості. Також у складі олія ши, вітамін Е, олія кореня імбиру, які відповідають за живлення й догляд. Водночас блиск пахне не перцем або імбиром, а персиком і ваніллю.

А також представили палетку для макіяжу очей під назвою Bomb Posse, яка об’єднує 12 тіней для повік, натхненних відтінками блиску для губ Gloss Bomb. Серед них – Fenty Glow, Fu$$y та Hot Chocolit. Тіні теплої гами кольорів мають матову, металеву та блискучу текстуру. Як й інші засоби Fenty Beauty, новинка має стійку та довготривалу формулу.

Dior

Колекція Birds of a Feather

Марка за допомогою ефектів переливання розкриває зрозумілу осінню тему: багато кольору й емоцій. Пітер Філіпс, креативний директор Dior, вирішив відійти від традиційного мінімалізму та створити колекцію яка, здається, увібрала всі можливі барви осені: «Мені подобається ідея поєднати в колекції різноманітні кольори, які переливаються. Тут є зелені, рожеві, золоті та платинові відтінки. Birds of a Feather дає можливість створювати образи осіннього макіяжу, які можуть бути драматичні, звабливі або природні», – пояснює Філіпс.

Зустрічати осінь пропонують з новим продуктом Dior – помадою-олівцем, випущеною в чотирьох відтінках – червоному, бургунді, рожевому, бежевому. Не обійшлося й без чергового випуску п’ятикольорових палітр тіней: цього разу їх дві, й обидві відпрацьовують найактуальніші відтінки сезону. Вибирати пропонують між глибокою фіолетово-срібною гамою Night Bird і красивою зелено-синьо-рожевою палеткою Early Bird. Також до колекції ввійшла пудра у двох відтінках: насичений кораловий і димчастий рожевий, і гель-лак у дуохромічних кольорах із металевим фінішем.

Hermès

До осінньо-зимового сезону Hermès підготували лімітований випуск помад. Цього разу лінійка збагатиться трьома відтінками: Rose Tamisé – глибокий рожевий відтінок, натхненний вечірнім туманом, Orange Brûlé – яскравий харизматичний помаранчевий колір, що нагадує місячну ніч. І нарешті Rose Magenta – насичений сміливий рожевий колір, який додасть яскравості макіяжу. Помади упаковані у футляри, які розробив П’єр Харді – ​​дизайнер ювелірних прикрас модного дому Hermès. Тож кожна з цих помад – справжній витвір мистецтва. Але це ще не все як і в попередніх колекціях, бренд подбав про те, щоб футляри помад можна було використовувати повторно. Для цього потрібно прийти в магазин із порожньою тубою та просто вибрати новий відтінок.

У продажу помади з’являться 15 вересня, а придбати їх можна буде через онлайн-магазин бренда.

Крім помад, Hermès запускає свою першу колекцію лаків для нігтів. Як вам нестримний помаранчевий колір Orange Boîte, натхненний кольором Дому Hermès?

Усього в колекції представлено 24 відтінки. Ціна питання – 45 доларів за флакон. Новинки можна буде замовити в інтернет-магазині бренда вже з 5 жовтня.

Nyx х Sex Education

Nyx Professional Makeup випустили яскраву колекцію макіяжу Nyx's Sex Education, присвячену старту нового сезону «Секс-освіти». Бренд не вперше надихається сюжетами підліткових серіалів: раніше була випущена б’юті-колекція NYX Chilling Adventures Of Sabrina Spellbook за мотивами серіалу «Моторошні пригоди Сабріни».

У палітрі можна знайти золотий шимер і рожеві неонові тіні, а в наборі олівців для очей, схожих на шкільні маркери, – золотий, бірюзовий і фіолетовий кольори. Ціни на офіційному сайті – від 7 до 25 доларів.

Giorgio Armani

Колекція Lip Power

Італійський бренд випустив колекцію помад Lip Power. Палітра складається з 20 кольорів, шість з яких – класичні червоні відтінки, інші – різноманітні рожеві, інтенсивний коричневий, стримані бежеві, яскраво-коралові та насичені сливові.

Над колекцією працювала Лінда Кантелло, міжнародна візажистка Armani beauty, яка цього разу зосередилася на тому, щоб зробити стійку помаду комфортною (сподіваємося, позбудемося відчуття неприємної стягнутості шкіри, яке буває під час використання стійких помад). Щоб забезпечити комфорт, візажистка розробила формулу на основі масел. Одне з них дає шовковисте покриття та діє як захисний бальзам, а друге випаровується в сто разів повільніше, ніж звичайні косметичні масла для помад, що гарантує сатинове невагоме покриття протягом усього дня. А висока концентрація пігментів забезпечує насиченість відтінків.

Помади коштуватимуть близько 1200 гривень, зате відрізняються розкішними флаконами, які будуть приємно тішити вас під час нанесення макіяжу. Не закликаємо вас брати 10-ту губну помаду, але, якщо вам хочеться оновити свої запаси, це справді хороший вибір.

Tom Ford

У Tom Ford підготували до осені кілька запусків – нові подвійні рум’яна Shade and Illuminate Blush із приємною шовковистою формулою, яка забезпечує природний і здоровий рум’янець. Кожна палітра включає в себе два відтінки – один напівматовий і з делікатним сяянням. Текстура ідеальна, розтушовується божественно навіть під час бігу, коли зовсім немає часу, а треба нафарбуватися і, як завжди в цього автора, дорого, але красиво.

І головний хіт – палетки тіней Eye Color Quads, якими за хвилину можна намалювати як глибокі смоки в дусі рекламних кампаній Форда, так і мерехтливі ніжні. Тіні випустили у двох палітрах, одна – 32 Metallic Denim, де домінує синій колір, майже як у маминих джинсів з 80-х і друга палітра 33 Rose Prisme із рожево-бежевою гамою.

Bobbi Brown x Ulla Johnson

Осіння лімітована колекція макіяжу Bobbi Brown створена в колаборації з дизайнеркою Уллою Джонсон. Це вже друга їхня спільна робота. Рекомендуємо вам звернути увагу на хайлайтер для обличчя у відтінку Pink Glow, пудра й футляр якого прикрашена квітковим візерунком, він додасть ніжного сяяння шкірі. Також дуже зручний формат у двосторонніх тіней-олівців, випущених у лімітованому білому стіку з золотими деталями. Тіні доступні в комбінації відтінків Golden Pink-Opal і Sun Pearl-Soft Bronze. Колекцію помад, які завдяки їхньому живильному складу називають бальзамами, поповнили три нові відтінки: Bare Pink, Bare Punch, Bare Nude.

Загалом у бренда, здається, усе без несподіванок: хайлайтер, подвійні тіні та бальзам для губ із класною текстурою, які відмінно вдаються марці та присутні практично в кожній її лімітці.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.