Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПарфумиДощі та прянощі. 10 нових ароматів цієї осені

Hermès, Aesop, Sisley

Дощі та прянощі. 10 нових ароматів цієї осені — Парфуми на Wonderzine

 

З настанням осені модні будинки та парфумерні бренди запускають нові аромати, щоб ми могли додати у свій парфумерний гардероб щось нове й більш затишне. 

Адже восени, ми, як правило, відмовляємося від бадьорих і прозорих літніх ароматів на користь більш складних, вибагливих і глибоких.

Ми віднайшли цікаві осінні парфумерні релізи, про які із задоволенням вам розповідаємо. 

Tutti Twilly d’Hermès

Hermès

 3200 гривень

за 30 мл

 

Новий реліз Hermès Tutti Twilly – четверте поповнення родини Twilly. Tutti Twilly – теплі фруктові парфуми, які включають ноти ягід лічі, що супроводжується пікантністю квітки імбиру, яка нагадує про тропічні дощі. Завершує аромат нота мускусу, яка надає йому глибокого звучання. Обличчям рекламної кампанії аромату стала українська модель Паша Гаруля.

L’or De J’adore

Dior

6390 гривень

за 40 мл

 

Хто не пам’ятає культового J’adore? Від виразного флакона до неповторного аромату. Десятиліттями ці парфуми були майже на кожному туалетному столику. Цієї осені Dior випустили нову версію аромату, запросивши до його створення знаменитого парфумера Франсіса Куркджана, який у новому J’adore створив ідеальну квіткову симфонію. Чуттєвий, збалансований аромат, створений гармонійним поєднанням декількох квіткових абсолю. Абсолю троянди та жасмину з Граса, індійської туберози та таїтянської ванілі, розкривають свої спокусливі східні акорди. 

Композиція Курджана обрамлена культовою формою флакона J'adore. Золото, як один із кодів Dior, переплітається з теплом нового аромату L'Or de J'adore. Флакон доповнений золотою кришкою, зверху якої розміщується елегантна деталь – скляна намистина. Якщо восени вам стане сумно, то цей аромат нагадає про теплі дні й зігріє своїми квітковими нотами. 

English Pear & Sweet Pea

Jo Malone LONDON

€67

за 30 мл

 

Jo Malone вміє проникати своїми ароматами в саме серце й залишається там надовго, можна сказати, що це історія кохання на все життя. Нові парфуми English Pear & Sweet Pea, можна описати як більш легкий варіант їх відомого англійського аромату Pear & Fresia. Новий випуск відкривається відсвіжними нотами груші, які супроводжуються солодкими нотами запашного горошку та білого мускусу, що надає аромату зрілість. Вдалий аромат для теплих осінніх днів.

L'Eau Rêvée d'Hubert

Sisley

2736 гривень

за 50 мл 

 

Аромат із нової колекції Sisley Les Eaux Rêvées, що присвячена різним поколінням родини д’Орнано, творців Sisley. L'Eau Rêvée d'Hubert – унісекс-аромат, який присвячений Юберу д’Орнано, засновнику бренда. Парфумер Алексіс Дадьє вибудував отфакторну піраміду навколо герані, що випромінює інтенсивне дихання перцевої м’яти, чистих зелених нот і вологих землистих акцентів. Також парфумер додав деревну грань віргінського кердра, папірус, пачулі з моховим акордом та амброксан, які надають стриманого і глибокого звучання. Ми вже чекаємо на дощі, бо прогнозуємо, що за похмурої погоди ці парфуми будуть відкриватися особливо красиво.

Santal Dãn Shã

Armani Prive

€110

за 50 мл

Новий реліз Armani Beauty запрошує нас здійснити «ароматну» подорож до витончених китайських імператорських палаців і їхніх розкішних садів. З нотами сандалового дерева, кардамону та бергамоту, цей деревний аромат надихає нас зупинитися під час нашого метушливого дня та насолодитися спокійними спогляданнями. 

Ann Demeulemeester А

Ann Demeulemeester

€330

за 75 мл

 

Дизайнерка Анн Демельмейстер випустила аромат A під власним брендом Ann Demeulemeester. Парфуми відкриваються нотами гвоздики, цейлонської кориці, кмину, сицилійського лимона та калабрійського бергамоту. Серце парфуму об'єднує жасмин і травневу троянду. Завершується аромат нотою берези підкріпленою землистими пачулі, ветівером, трояндою та сандалом. Парфуми створені з ефірних олій, отриманих шляхом холодного віджиму з натуральної сировини найвищої якості.

Флакон вбудований у футляр, обвитий чистим полотном, що натякає на інтер’єр бутика Ann Demeulemeester в Антверпені.

Café Rose

Tom Ford 

5160 гривень

за 50 мл

 

Том Форд – майстер чуттєвого спокушання ароматами. Нові парфуми Tom Ford’s Café Rose поєднують у собі м’якість троянди та сміливість темної кави, створюючи глибоку, чуттєву суміш. Іланг-іланг додає розкішний квітковий аромат, а коріандр, пачулі та кардамон створюють теплий і пряний відтінок. Кілька нот смоли ладану та сандалового дерева, завершують аромат, у який хочеться загорнутися, як у затишний плед і гуляти осінніми вулицями міста. 

 

Aesop Ouranon

Aesop 

€255

за 50 мл

 

Цей деревний унісекс-аромат Aesop Ouranonмає смолистий відтінок і містить ноти лаванди, сіна, мирри та ладану. Ouranon – шоста й остання парфумована вода в колекції ароматів Aesop Othertopias. Розкриваючись цитрусово-зеленими нотами петитгрейна та елемі, аромат трансформується, коли просочуються ноти квітки лаванди. На шкірі розкривається теплими нотами трав’янистої ромашки та насиченого ладану, а мирра та боби тонка врівноважують аромат. Хороші парфуми, якщо вам подобаються складні аромати.

Zafferano

Acqua di Parma 

4350 гривень

за 20 мл

 

Натхненням для створення аромату став венеційській тераццо – вид підлогового покриття, де змішано різні види сировини у вигляді мозаіки, яка своєю чергою відображає дух Венеції, що протягом століть була мостом і точкою зустрічі між Сходом і Заходом на шляху перевезення прянощів. Ефірні олії флердоранжу, ноти жасмину самбак і герані, відкриваючи теплу яскравість парфумів, а боби тонка, ваніль і цитрусові, доповнюють інтенсивність шафрану, створюючи ідеальну гармонію. 

Tobacco Honey 

Guerlain

$380

за 100 мл

 

Чи не найочікуваніша новинка цієї осені. Чуттєва комбінація сирого тютюну розкривається гарними гранями в поєднанні з нотами п’янкого меду. Вишуканий бурштиновий тютюновий акорд оповитий ваніллю, бобами тонка та кунжутом, посилений анісовим акордом і гвоздикою. У базі аромату – дорогоцінна суміш солодковершкового сандалу та потужної деревини уду. Якщо ви любите прогулянки містом після дощу, то цей аромат додасть вашим прогулянкам особливої романтики. 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.