Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ДоглядЕкстрений режим. 7 масок для обличчя, які швидко покращать стан шкіри

Екстрений режим. 7 масок для обличчя, які швидко покращать стан шкіри — Догляд на Wonderzine

Alba Botanica, Sisley, Kiehl’s

До нашого словообігу давно вже ввійшли слова «б’юті-рутина», які асоціюються з ретельними процедурами домашнього догляду. Проте сьогодення диктує інші правила, зараз навіть складно знайти час, щоби зробити двофазне очищення шкіри. Проте є засоби (насамперед маски), які досить швидко здатні перетворити втомлене обличчя на свіже та сяйнисте й повірити, ніби все, як раніше, і нам не доводиться стресувати з кожною повітряною тривогою.

Отже, розповідаємо вам про маски для обличчя, які здатні миттєво допомогти вашій шкірі.

Гавайська маска для обличчя з ферментом папаї

Alba Botanica

420 гривень

5 хвилин

Ензимна маска, яка підходить для глибокого очищення шкіри будь-якого типу. Вона складається з органічних натуральних компонентів, які за 5 хвилин проникають у пори та виводять із них токсини, а також видаляють забруднення.

Головними інгредієнтами є ферменти папаї та ананаса, які м’яко видаляють і розчиняють мертві клітини шкіри та забруднення, роблять шкіру свіжою та сяйнистою. Алое вера заспокоює шкіру, покращуючи її тон і текстуру.

Це гіпоалергенна маска, без парабенів і фталатів. Окрім цього, важливо те, що вона не тестується на тваринах.

Детокс-маска Chlorophyll Detox

Perricone MD

2800 гривень

5 хвилин

Внаслідок постійного стресу, наша шкіра стає тьмяною і втрачає еластичність. На допомогу прийде СПА-маска з хлорофілом та ензимами від Perricone MD. Інгредієнти цієї маски забезпечують очищення та детоксикацію шкіри. Також вона помітно освіжає, звужує пори, розгладжує зморшки.

В складі маски – хлорофіл, який є потужною цілющою сполукою, що міститься в рослинах і водоростях і надає детокс-ефект. А також ензими: папаїн і бромелаїн – вони розщеплюють мертві клітини і шкіра виглядає свіжою та сяйнистою.

Natural Clay Mask

Medik8

1502 гривень

10 хвилин

Natural Clay Mask – це продукт для дбайливого, але глибокого очищення шкіри будь-якого типу, зокрема й проблемного.

Завдяки вмісту бентоніту та делікатного каоліну засіб поглинає надлишки шкірного жиру та матує. Екстракт кори верби регулює роботу сальних залоз, кератолітичні та в’язкі властивості. Екстракт плодів журавлини, який підтримується вітаміном Е, має антиоксидантні та протизапальні властивості.

Тож, якщо у вас шкіра схильна до висипань, рекомендуємо поповнити свою косметичку цією маскою.

Маска із суперфудами Vitamin A.C.E.

Q+A

444 грн

10 хвилин

Восени, коли стає менше фруктів і ягід, рекомендуємо звернути увагу на маску Q + A Vitamin A.C.E. Warming Gel Mask – справжній суперфуд для шкіри.

Засіб містить комплекс натуральних масел та екстрактів, багатих на вітаміни, жирних кислот і природних антиоксидантів. Забезпечує глибоке зволоження та живлення шкіри, підвищує пружність і покращує колір обличчя.

Добре підходить для догляду за втомленою шкірою, містить велику кількість натуральних інгредієнтів, тому її не рекомендуємо використовувати за підвищеної чутливості або схильності до алергічних реакцій. Але якщо з цим проблем немає, то маска стане справжньою знахідкою у вашому догляді.

Ліфтингова маска Super Collagen Mask

Mario Badescu

670 гривень

10 хвилин

Маска для обличчя Mario Badescu Super Collagen Mask відбілює шкіру та надає свіжості. Відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту, цілковито покращує вигляд. Очищує пори, не викликаючи сухості, а також зменшує подразнення та почервоніння шкіри.

Збагачена колагеном і каоліном, завдяки чому маска допомагає зменшити видимість тонких ліній, роблячи шкіру більш гладкою та молодою. Підходить для чутливої, змішаної та сухої шкіри.

Маска з зеленою глиною

Relance

148 гривень

10 хвилин

Український бренд Relance створив унікальну маску на основі зеленої глини, яка має заспокійливий і тонізувальний ефект.

Маска підходить для будь-якого типу шкіри, зокрема жирного й проблемного, і має потужну детоксикаційну, очищувальну й протизапальну дію. Зелена глина адсорбує, нормалізує роботу сальних залоз і матує шкіру.

Маска доповнена натуральним екстрактом бергамоту, збагаченим вітаміном С, що сприяє вирівнюванню тону й освітленню обличчя.


Заспокійлива маска Balancing Mask

HydroPeptide

1540 гривень

7–10 хвилин

Якщо ви відчуваєте зневоднення шкіри, то радимо вам заспокійливу маску Balancing Mask, яка стимулює та пробуджує дію на шкіру. Завдяки інгредієнтам відновлює баланс шкіри, зміцнює й активізує захисні функції шкіри, підвищує опірність шкіри стрес-факторам (сонце, вітер, холод, сухе повітря, солона та хлорована вода.), заспокоює, зволожує, перешкоджає утворенню зморшок.

Крім того, засіб здатний швидко оздоровити шкіру, поліпшивши її загальний стан. Якщо ви часто стресуєте та маєте суху шкіру, то ця маска точно стане вам у пригоді.

Текст:

Валерія Скопець

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.