Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ДоглядА це що таке? Бандалетки для жаркої погоди

А це що таке? Бандалетки для жаркої погоди — Догляд на Wonderzine

Урятоване літо

У РУБРИЦІ «А ЦЕ ЩО ТАКЕ?» ми розповідаємо про незвичайні речі та з’ясовуємо, чи потрібні вони вам.

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Разом із літніми сукнями та спідницями повертається й одвічна проблема натертої внутрішньої сторони стегон. Довгоочікувані прогулянки вечірнім містом перетворюються на болісні спогади та вигадки того, як ходити так, щоби стегна не терлися одне об одне, але щоб це й не виглядало занадто дивно.

Хтось наносить дитячі креми або антиперспірант, а когось рятують шорти. Проте ефект першої опції досить недовготривалий і потрібно постійно поновлювати захист, а в шортах може бути спекотно.

Альтернативою можуть стати бандалетки. Це еластичні пов’язки з мережива або ж щільної тканини, які мають спеціальні силіконові смужки всередині, тож не сповзають та не задираються вгору під час ходьби.

Бандалетки достатньо широкі, щоб закрити саме ту частину, де шкіра натирається та подразнюється, але водночас достатньо вузькі, щоб носити з короткими сукнями та спідницями. Якщо ж в образі закороткі речі, то ви можете перетворити бандалетки на цікавий або ж навіть сексуальний аксесуар – підібрати різні кольори та мережива або ж додати стрічки по боках.

Це найпростіший дизайн бандалеток, проте вони будуть зручними та малопомітними під сукнею.

Ціна: 349 грн.

Якщо ви шукаєте щось цікавіше під коротку спідницю, то можете спробувати мереживні бандалетки. Проте радимо для початку поносити їх декілька хвилин, щоби зрозуміти, чи вам комфортно буде носити їх увесь день. Про всяк випадок можна взяти із собою звичайні гладкі бандалетки на заміну.

Ціна: 299 грн.

Для когось мережива може бути занадто багато. Тоді можна спробувати варіант із мінімалістичними лініями.

Ціна: 399 грн.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.