Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Догляд10 серпанків для обличчя, що допоможуть пережити спеку

10 серпанків для обличчя, що допоможуть пережити спеку — Догляд на Wonderzine

Mario Badescu, Dior, d'Alba

У літню спеку протягом дня в нас часто виникає бажання вмитися холодною водою, але як бути, якщо ви вже нанесли ваш триступеневий догляд і так не хочеться його змивати. У такому випадку допоможуть спреї для обличчя. Вони бувають різні – це може бути звичайна термальна вода, а може бути та зволожувальний міст із рослинними екстрактами, що доповнить догляд.

Розповідаємо про перевірені спреї для обличчя, які стануть у пригоді цього літа.

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Серпанок для обличчя d'Alba Piedmont Aromatic

Ціна: 960 гривень

Коли читаєш склад засобу, хочеться одразу запакувати кілька банок, Тут і трояндова вода й олія авокадо та олія насіння соняшнику, які надають сяйва і добре зволожують шкіру. Можемо сміливо говорити, що це повноцінний догляд – сироватка у вигляді спрею. Вона освіжає, має прохолодний ефект і ніжний квітковий аромат. Струсніть флакон кілька разів, щоби його дві фази змішалися, а потім розпиліть спрей на обличчя з відстані приблизно 20 сантиметрів.

Спрей iS Clinical Copper Firming

Ціна: 2052 гривень

Спрей з міддю iS Clinical Copper Firming Mist обіцяє зробити шкіру пружнішою, заспокоїти її та збалансувати вироблення себуму (шкірного сала). Крім цього спрей добре зволожує. Засіб підходить для всіх типів шкіри, особливо для сухої, зневодненої, подразненої сонячними променями або косметологічними процедурами. Спрей містить у собі екстракти гуарани, горіхів кола, які позбавляють від блиску і запобігають закупорювання пор.

Серпанок-сорбет Dior Hydra Life

Ціна: 1500 гривень

Ми закохалися в цей засіб за його аромат і суперзволожену шкіру. В основі засобу – квіти мальви та габрелеї, які є природними оксидантами, активізують циркуляцію вологи в шкірі та зміцнюють її. Невагома текстура сорбету під час розпилювання перетворюється в мікрокрапельки серпанку, які швидко вбираються шкірою і зволожують її на довгий час. А ніжний блакитний колір флакона нагадає нам про подорожі до моря і, можливо, вони вже незабаром.

Спрей Mario Badescu з алое

Ціна: 300 гривень

Цей делікатний спрей містить кокосову воду та алое, які добре зволожують та заспокоюють шкіру, особливо, якщо ви довго перебували на сонці. Кілька крапель – і ваша шкіра ніжно сяє й почувається зволоженою. Нанесіть його на обличчя з відстані приблизно 20 сантиметрів, коли захочете освіжитися. Спрей випускається у двох форматах: дорожньому й повноцінному, ми обираємо дорожній, бо його зручно носити із собою навіть у найменшій сумочці.

Термальна вода La Roche-Posay

Ціна: 291 гривня

Термальна вода La Roche-Posay, на відміну від інших аптечних вод, містить багато селену, який є антиоксидантом і захищає шкіру. Воду можна розпилювати як на обличчя, так і на тіло. Важливий момент: у термальних водах немає водоутримувальних компонентів, тому їх треба промокнути за хвилину-дві після розпилення. Інакше, висихаючи, вода забере частину вологи зі шкіри.

Серпанок для обличчя Chanel Hydra Beauty Essence

Ціна: 2063 гривень

Міст Chanel більше нагадує зволожувальну сироватку в новому форматі. Засіб захищає та тонізує шкіру обличчя, надає легкого сяйва та відмінно закріплює макіяж. Активним компонентом спрею став екстракт камелії – квітки, яка прикрашає емблему бренда.

Формула засобу багата на антиоксиданти, містить вітаміни С і Е, гіалуронову кислоту, які захищають шкіру від вільних радикалів і добре зволожують. Міст має легку текстуру з тонким фруктовим ароматом і підходить для всіх типів шкіри.

Спрей Elemis Pro-Collagen Rose

Ціна: 965 гривень

Ще одна сироватка у вигляді спрею, яка забезпечує миттєве зволоження шкіри. До складу входять органічні компоненти: гідролат троянди, який насичує клітини вологою; екстракт середземноморських водоростей, який підтримують водний баланс і поліпшують стан шкіри; олія шипшини, яка регулює роботу сальних залоз та екстракт англійської троянди, що справляє живильну та заспокійливу дію. У результаті використання – сяйлива, гладенька та доглянута шкіра.

Спрей Piel Cosmetics Youth Defence

Ціна: 235 гривень

Спрей від українського бренда косметики Piel Cosmetics містить гіалуронову кислоту, яка інтенсивно зволожує шкіру та підвищує її здатність довше утримувати вологу. Також містить колоїдне срібло, яке регулює виділення шкірного сала, зупиняє розвиток клітин бактерій, пригнічуючи їх розмноження й так, захищаючи від запальних процесів. Нормалізує обмінні процеси в шкірі.

Серпанок для обличчя My Payot Brume Eclat, Payot

Ціна: 1220 гривень

Ще один спрей, який хочеться скупити увесь, що є в наявності, адже тут і низькомолекулярна гіалуронова кислота і ягоди асаї, які є чемпіонами серед суперфудів. Засіб освіжає, зволожує, надає сяйва шкірі й гарно фіксує макіяж. Спрей за секунду заспокоює пересушену шкіру: зволожує, освіжає і надає вигляду, ніби ви відпочивали на морському узбережжі й водночас – ні липкості, ні зайвої вогкості: вбирається миттєво.

Тонер-спрей Pyunkang Yul

Ціна: 496 гривень

Тонер-спрей від корейського бренда Pyunkang Yul містить екстракт коптіса японського, який допомагає виводити токсини, має протизапальні, зволожувальні й живильні властивості. Засіб миттєво охолоджує шкіру та зволожує її. Нанесіть необхідну кількість спрею прямо на шкіру й акуратно поплескайте по обличчю кінчиками пальців для кращого вбирання.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.